Η ΑΕΚ ζητά απ’ τον κόσμο της να μην πάει στην Κέρκυρα

Η απαγόρευση οργανωμένης και μεμονομένης μετακίνησης φιλάθλων ισχύει και στον αγώνα της Ένωσης με τον ΑΟΚ και οι "κιτρινόμαυροι" ζήτησαν από τον κόσμο να προστατεύσει την ομάδα.

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής, αλλά όπως είναι ήδη γνωστό, απαγορεύεται τόσο η οργανωμένη όσο και η μεμονομένη μετακίνηση των φιλάθλων κάθε φιλοξενούμενης ομάδας. Για τον λόγο αυτό, η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ έστειλε …μήνυμα προς τον κόσμο της:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της στην Κέρκυρα, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, ότι και για τον αγώνα της Κυριακής 29 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Κέρκυρας ισχύει η υπουργική απόφαση απαγόρευσης τόσο της οργανωμένης όσο και της μεμονωμένης μετακίνησης των φίλων της ομάδας μας. 

Παρά το γεγονός ότι και αυτός ο αγώνας αποτελεί γιορτή για την ομάδα και τον κόσμο μας, η ΠΑΕ ΑΕΚ ζητάει από τους φιλάθλους την απόλυτη συμμόρφωση με τη συγκεκριμένη απόφαση, καθώς σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να υπάρξει κίνδυνος τιμωρίας, κάτι το οποίο όλοι απευχόμαστε για την πρωταθλήτρια Ελλάδας 2018!

Καλείστε, κάτι που έχετε κάνει σε ολόκληρη τη διάρκεια της εφετινής προσπάθειας, να προστατεύσετε πάνω απ’ όλα τα αγωνιστικά συμφέροντα της ομάδας μας προκειμένου να μην δημιουργηθεί ο παραμικρός κίνδυνος και να μην δώσουμε την οποιαδήποτε αφορμή για τιμωρία της ΑΕΚ. Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να συμμορφωθούμε με την υπουργική απόφαση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.