“Ξεχάστε το 0-1”

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού στο ματς με τον Πανιώνιο και χτύπησε καμπανάκι ενόψει της ρεβάνς με την Ρούμπιν Καζάν.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού στο ματς με τον Πανιώνιο και χτύπησε καμπανάκι ενόψει της ρεβάνς με την Ρούμπιν Καζάν. Μιλώντας στους παίκτες κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης ο Βάσκος τεχνικός είπε:

«Δεν ήσασταν όπως έπρεπε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Αν επαναλάβουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι με τη Ρούμπιν εύκολα μπορεί να πάθουμε καμία ζημιά. Ίσως πολλοί από εσάς να νομίζετε ότι έχουμε ήδη προκριθεί μετά τη νίκη που κάναμε στη Ρωσία, αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι» τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει το 0-1. Πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο παιχνίδι. Η Ρούμπιν είναι πολύ δυνατή ομάδα, ακόμα και εκτός έδρας παίζει πάντα επιθετικά και το κυριότερο δεν έχει τίποτα να χάσει. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και προσεκτικοί για να πετύχουμε τον στόχο μας και να συνεχίσουμε την πορεία μας στην Ευρώπη.».

Όσον αφορά στην 11αδα ο Βαλβέρδε φαίνεται να έχει αποφασίσει για τους 10 παίκτες. Η 11η θέση παίζεται ανάμεσα στον  Μακούν και τον Ιμπαγάσα. Η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει μετά τη σημερινή προπόνηση, ωστόσο ο Αργεντινός χαφ δείχνει να έχει το προβάδισμα έναντι του Καμερουνέζου μέσου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.