Γκατούζο: «Προτιμώ τους βαθμούς από τις εμφανίσεις»

Ο Τζενάρο Γκατούζο εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Αταλάντα και υπογράμμισε πως προτιμάει να μην παίζει καλά η Μίλαν και να παίρνει τους βαθμούς, από τις καλές εμφανίσεις.
Θωμάς Ναλμπάντης
24/09/2018 • 16:08
Ο Τζενάρο Γκατούζο
  • shares
Ο Τζενάρο Γκατούζο εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Αταλάντα και υπογράμμισε πως προτιμάει να μην παίζει καλά η Μίλαν και να παίρνει τους βαθμούς, από τις καλές εμφανίσεις. Ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε πως ξέρει ότι οι «ροσονέρι» παίζουν καλά, αλλά το κακό είναι πως δεν έχουν πάρει τους βαθμούς που θα μπορούσαν.

Χαρακτηριστικά, ο Γκατούζο τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με την Αταλάντα: «Παίζουμε καλά, αλλά δεν είναι αρκετό για να φτάσουμε στη νίκη. Σήμερα η Αταλάντα με τις αλλαγές μας δημιούργησε προβλήματα. Ξέρω ότι παίζουμε καλά, αλλά τώρα προτιμώ να παίζουμε άσχημα και να πάρουμε περισσότερους βαθμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/05/2019 • 08:32

Φινάλε αγωνίας σε Ελβετία, Στουτγάρδη και Νταντί

Το κίνητρο μπορεί αν φέρει θέαμα και και γκολ στο Κρίενς και το Κιάσο της Ελβετίας ενώ στο Νταντί η Γιιυνάϊτεντ μπορεί να αξιοποιήσει το αβαντάζ της έδρας. Κάτι ανάλογο ισχύει ασφαλώς και στην αναμέτρηση της Στουτγάρδης όπουθ η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου.