Ρούντιγκερ: «Ο Κλοπ σε κάνει να νιώθεις σπουδαίος»

Με επαινετικά σχόλια περιέγραψε ο Αντόνιο Ρούντιγκερ τη συμπεριφορά του Γιούργκεν Κλοπ προς τους εκάστοτε ποδοσφαιριστές του, υποστηρίζοντας ότι τρέφει μεγάλο θαυμασμό για τον Γερμανό τεχνικό.

Με επαινετικά σχόλια περιέγραψε ο Αντόνιο Ρούντιγκερ τη συμπεριφορά του Γιούργκεν Κλοπ προς τους εκάστοτε ποδοσφαιριστές του, υποστηρίζοντας ότι τρέφει μεγάλο θαυμασμό για τον Γερμανό τεχνικό. 
 
Ο Ιταλός αμυντικός της Τσέλσι πέρασε από τις ακαδημίες της πρώην ομάδας του Κλοπ, Ντόρτμουντ, αλλά αποχώρησε από εκεί για τη Στουτγκάρδη και το επόμενο βήμα της καριέρας του. 
 
Έξι χρόνια αργότερα, έχει καθιερωθεί στους Λονδρέζους μετά τη μεταγραφή του εκεί από τη Ρόμα και την Κυριακή θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον πρώην προπονητή του.
 
«Δεν μπόρεσα να τον γνωρίσω καλά, αλλά όταν μου μίλησε σε ένα φιλικό, είδα ότι είναι ένας προπονητής που σου δίνει κίνητρο σαν να είσαι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου. Αυτό είναι πολύ καλό για τους παίκτες και σίγουρα αποτελεί ένα από τα μεγάλα όπλα του ως προπονητή», εξήγησε ο Ρούντιγκερ. 
 
«Η απόφασή μου να φύγω από την Ντόρτμουντ δεν είχε να κάνει με εκείνον, αφού ήμουν στην ομάδα των νέων. Το έκανα επειδή ήξερα ότι έπρεπε να φύγω για να παίξω στην πρώτη ομάδα. Του μίλησα δύο φορές, επειδή ερχόταν να δει αγώνες της ακαδημίας. Μάλιστα με είχε προσκαλέσει σε φιλικό. Ημουν περίπου 16 ετών και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.