Εύκολα ο ΑΓΟΡ

Ο ΑΓΟΡ ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο του ΠΑΟΚ (81-71) και έφτασε τους 27 βαθμούς...

Ο ΑΓΟΡ ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο του ΠΑΟΚ (81-71) και έφτασε τους 27 βαθμούς. Αντίθετα ο δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται στην όγδοη θέση με 25 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν τη διαφορά ακόμα και στους 24 πόντους, αλλά στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ρίξουν τη διαφορά στους 10. Για τους νικητές Κρίστμας και Ράιτ ήταν οι κορυφαίοι, ενώ για τον ΠΑΟΚ ο Ντικούδης έδειχνε να παλεύει μόνος του.

Στο πρώτο δεκάλεπτο τα φώτα τράβηξαν πάνω τους οι Παπανικολάου, Ντικούδης. Ο πρώτος για τους γηπεδούχους και ο δεύτερος από τους φιλοξενούμενους, τραβούσαν το κουπί στο σκοράρισμα με σχεδόν αλάνθαστα στατιστικά.

Το Ρέθυμνο εκτός από τον Παπανικολάου (12 π.) είχε και τους Ράιτ Δορκοφίκη δραστήριους επιθετικά, ενώ στην αντίπερα όχθη, μόνο ο Ντικούδης αποτελούσε πηγή κινδύνου για το αντίπαλο καλάθι.  Οι Κρητικοί διατηρούσαν το προβάδισμα με τον ωστόσο ΠΑΟΚ να μην αφήνει τους γηπεδούχους να ξεφύγουν στο σκορ (26-23).

Στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου τον πρώτο λόγο είχαν οι άμυνες. Μπορεί ο Παπανικολάου να σίγησε εντελώς, αλλά τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Ράιτ, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, όπου ο Ντικούδης συνέχισε να ηγείται σε αυτό τον τομέα για την ομάδα του. Ο ΑΓΟΡ πήγε στα αποδυτήρια με διαφορά οκτώ (44-36) πόντων, η οποία στη συνέχεια σχεδόν διπλασιάστηκε.

Το σύνολο του Κουφού πάτησε γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο. Ράιτ και Κρίστμας έκλεβαν μπάλες, έβγαζαν την ομάδα τους μπροστά και συνέβαλαν τα μέγιστα για να φτάσει η διαφορά στους 16 πόντους (60-46). Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει και μείωσε στους 10 (60-50), όμως οι φωνές του Κουφού ξύπνησαν τους παίκτες του, με αποτέλεσμα η διαφορά να εκτοξευτεί στους 17 (67-50) στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου και στους 24 (79-55) περίπου στα μέσα της περιόδου. Τα εναπομείναντα λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι γηπεδούχοι άφησαν το πόδι από το γκάζι και έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους με σερί 16-2 να φτάσουν τη διαφορά στους δέκα πόντους (81-71), περιορίζοντας με αυτό τον τρόπο το μέγεθος της ήττας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.