Καραγεωργίου: «Δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα» (video)

Ο Νίκος Καραγεωργίου είχε παράπονο από τον καταλογισμό του πέναλτι της Καλλονής, ενώ ο Άκης Μάντζιος ελπίζει ότι η ομάδα του θα ηρεμήσει μετά από αυτή τη νίκη.

Ο Νίκος Καραγεωργίου είχε παράπονο από τον καταλογισμό του πέναλτι της Καλλονής, ενώ ο Άκης Μάντζιος ελπίζει ότι η ομάδα του θα ηρεμήσει μετά από αυτή τη νίκη.

Αναλυτικά τι δήλωσαν οι δύο προπονητές στη συνέντευξη Τύπου:

Νίκος Καραγεωργίου:
«Το παιχνίδι ήταν καλούτσικο και από τις δύο πλευρές. Για την ομάδα μου θα πω ότι για ακόμη μία φορά σε πολύ μεγάλο μέρος του παιχνιδιού ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο, αλλά η μπάλα δεν έφτασε στα δίχτυα για να έρθει το αποτέλεσμα. Ήρθε μία στιγμή αδράνειας του διαιτητή με τη φάση του πέναλτι και έτσι διαμορφώθηκε ένα αποτέλεσμα που δεν ήταν δίκαιο. Το δίκαιο ήταν να κερδίσει η ομάδα μου αλλά στο ποδόσφαιρο το ζητούμενο είναι ποιος θα βάλει τη μπάλα στα δίχτυα. Την έβαλε ο αντίπαλος, έληξε το παιχνίδι και χάσαμε άλλο ένα ματς. Τίποτα διαφορετικό από τα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια, δικαιούμασταν το αποτέλεσμα. Είναι δύσκολη η κατάστασή μας αλλά με αξιοπρέπεια και προσπάθεια μέχρι το τέλος νομίζω ότι θα δώσουμε μια μάχη».

Άκης Μάντζιος:
«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας, γιατί η αλήθεια είναι ότι στον δεύτερο γύρο δεν έχουμε πάρει τα αποτελέσματα που θα θέλαμε. Σίγουρα φάνηκε ότι η ομάδα ήταν αγχωμένη, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, ίσως το χειρότερο από την ημέρα που είμαι εδώ. Όμως η ομάδα έχει δικαιολογία σε αυτό γιατί ήταν πολύ αγχωμένη, πολύ κουρασμένη, φάνηκε ότι δεν είχαμε καθόλου φρεσκάδα, με αποτέλεσμα να κάνουμε πολλά αβίαστα λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς να παιχτεί κανένα ποδόσφαιρο αξιώσεων, ήμασταν πιο καλοί, πιο φρέσκιοι, με πιο καλή διάθεση στο παιχνίδι, είχαμε καλή οργάνωση.  Είναι από τα ματς στα οποία όταν πιέζεσαι και έχεις άγχος, τα πας στη λεπτομέρεια για να βάλεις ένα γκολ και να το κερδίσεις, όπως και έγινε.
Η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη, θα ηρεμήσει η ομάδα.  Είμαστε πάρα πολύ κοντά στον στόχο της παραμονής, αν και σίγουρα όχι μαθηματικά. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί πραγματικά ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως το περιμέναμε, με αντίπαλο μία ομάδα που δεν είχε να χάσει κάτι. Αντιθέτως, εμείς είχαμε να χάσουμε πολλά. Το κυριότερο είναι ότι χάνεις την ψυχολογία και την ψυχραιμία σου κι εμείς την έχουμε χάσει τον τελευταίο καιρό. Τώρα θέλουμε να ηρεμήσουμε και να ξεκουραστούμε γιατί παίξαμε τρία δύσκολα ματς σε έξι μέρες και ήταν δύσκολο να έχουμε φρεσκάδα, έχοντας και έξι βασικούς παίκτες έξω».

Δείτε τη συνέντευξη Τύπου στο video του Novasports.gr.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.