Περίν: «Να μείνει στην Τζένοα ο Μπαλαρντίνι»

Κώστας Δούκας
20/04/2018 • 23:10
Μπαλαρντίνι
  • shares
Απαραίτητη είναι η παρουσία του Ντάβιντε Μπαλαρντίνι στην τεχνική ηγεσία της Τζένοα και την επόμενη σεζόν, όπως υποστήριξε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Ματία Περίν.
 
Οι «γκριφόνε» έχουν εξασφαλίσει πρακτικά την παραμονή τους στη Serie A, αφού απέχουν δέκα βαθμούς από τη ζώνη υποβιβασμού, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος.
 
Ο Μπαλαρντίνι ανέλαβε στις 6 του περασμένου Νοεμβρίου, αντικαθιστώντας τον Ιβάν Γιούριτς με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς και επανέφερε την ομάδα στη σωστή πορεία για τρίτη φορά όπως είχε κληθεί να κάνει και τις σεζόν 2010-2011 και 2013-2014.
 
«Ο κόουτς έφερε και πάλι τη σταθερότητα. Όταν ήρθε, είχαμε έξι βαθμούς και τώρα είμαστε στους 38. Αξίζει να τους δείξουμε ότι τον εμπιστευόμαστε. Δεν είναι βέβαια απόφαση των ποδοσφαιριστών, αλλά κανονικά δεν θα έπρεπε να τίθεται θέμα παραμονής του», εξήγησε ο Περίν.
 
«Ο Μπαλαρντίνι πρέπει απλά να είναι προπονητής της Τζένοα και την επόμενη χρονιά και του αξίζει να έχει μαζί μας μία ολόκληρη σεζόν από την αρχή μέχρι το τέλος για να δείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε με τη βοήθειά του», κατέληξε.


Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...