Μάχη κατά της χρεωκοπίας από την Παλέρμο

19/11/2017 • 23:23
Παλέρμο
  • shares
Επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη των διαδικασιών για την κήρυξη χρεωκοπίας της, εξέδωσε η Παλέρμο. Η έρευνα των αρχών αποκάλυψε μαύρη τρύπα ύψους 70 εκατ. ευρώ.
 
Ο υπηρεσιακός πρόεδρος Τζοβάνι Τζιαμάρβα που ανέλαβε την ομάδα παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι.
 
«Η έναρξη της διαδικασίας χρεωκοπίας ήρθε ως αποτέλεσμα των ερευνών που δεν έχουμε δει ακόμα και για το λόγο αυτό δεν μπορούμε να αντικρούσουμε», ανέφερε ο Τζιαμάρβα.
 
«Η Παλέρμο πιστεύει ότι είναι η στιγμή να ξεκαθαρίσουμε στην κοινή γνώμη την οικονομική κατάσταση της ομάδας. Όπως έχουμε δηλώσει, υπάρχει κέρδος 4 εκατ. ευρώ για το οικονομικό έτος που έληξε στις 30/06/2017 και έχουμε ενημερωθεί ότι δεν υπάρχουν ανωμαλίες», τόνισε.
 
Σύμφωνα με την οικονομική εφημερίδα «Il Sole 24 Ore», το πρόβλημα δημιουργήθηκε από υην πώληση της Παλέρμο στην εταιρία Mepal τον Ιούνιο του 2016, από την οποία προέκυψε κέρδος 21,9 εκατ. ευρώ.
 
Η εταιρία αυτή ελέγχεται από την Alyssa, με έδρα το Λουξεμβούργο, η οποία με τη σειρά της ανήκει στον πρώην πρόεδρο της σικελικής ομάδας Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι.
 
Η πώληση αυτή ισορρόπησε την οικονομική κατάσταση του συλλόγου, αλλά ήταν η τρίτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο για να βρεθεί λύση στα οικονομικά προβλήματα.
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/10/2019 • 10:12

Δοκιμασία κορυφής στην Φουεναλαμπράδα

Με όποιο θετικό αποτέλεσμα η Σαραγόσα μένει απόψε μόνη στην 2η θέση της Segunda División. Δεν θα είναι εύκολο στην Φουεναλαμπράδα ΄όπου η γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εντός έδρας σε επίσημα παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο