Επιβράβευση Φαρίνα από Πραντέλι

Το πιο ηχηρό "χαστούκι" στο κύκλωμα στημένων αγώνων, έδωσαν ένας ποδοσφαιριστής Β΄ κατηγορίας και ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ιταλίας

Το πιο ηχηρό “χαστούκι” στο κύκλωμα στημένων αγώνων, έδωσαν ένας ποδοσφαιριστής Β΄ κατηγορίας και ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ιταλίας. Ο άσημος Σιμόνε Φαρίνα είχε την ευκαιρία να βγάλει αρκετά χρήματα, όταν ο παλιός συμπαίκτης του Αλεσάντρο Τζαμπερίνι του προσέφερε 200.000 ευρώ για να βοηθήσει στο “στήσιμο” της ομάδας του, της Γκούμπιο, στο ματς με την Τσεζένα τον περασμένο Νοέμβριο.

    Ο Φαρίνα αρνήθηκε και κατήγγειλε το περιστατικό προσφέροντας ένα πανίσχυρο όπλο στα χέρια της δικαιοσύνης. Η πράξη του ανταμείφθηκε με ιδανικό τρόπο, καθώς ο προπονητής της εθνικής Ιταλίας, Τσέζαρε Πραντέλι, τον κάλεσε να προπονηθεί με τους “ατζούρι”, για τρεις ημέρες μέσα στον Ιανουάριο. «Με χαροποίησε πάρα πολύ αυτό που έκανε. Χρειάζεται κουράγιο και τρομερή εσωτερική δύναμη» δήλωσε ο Πραντέλι.

    Ο Σιμόνε Φαρίνε γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1982 στη Ρώμη και ξεκίνησε από τους “τζιαλορόσι” αγωνιζόμενος στην πριμαβέρα (ομάδα νέων) το 2000, ήταν δηλάδη στην αμέσως επόμενη “φουρνιά” από τον Λάμπρο Χούτο. Στη Ρόμα δεν κατάφερε να κάνει καριέρα, αλλά εξελίχθηκε σε έναν αξιόπιστο αμυντικό με πολύ σημαντική θητεία στις μικρές κατηγορίες. Από την Τσιταντέλα στην Γκουάλντο, την Τσελάνο και τα τέσσερα τελευταία χρόνια στην Γκούμπιο, με την οποία ανέβηκε φέτος μετά από 63 χρόνια στη Serie B.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.