Ντομενικάλι: «Θα είμαστε καλύτεροι»

Πεπεισμένος πως η Ferrari θα παρουσιαστεί καλύτερη στο νέο πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ο Στέφανο Ντομενικάλι.

Πεπεισμένος πως η Ferrari θα παρουσιαστεί καλύτερη στο νέο πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ο Στέφανο Ντομενικάλι. Ο ισχυρός άνδρας της «σκουντερία» συμπλήρωσε πως το νέο μονοθέσιο της ομάδας του θα είναι καλύτερο από το περσινό και ο στόχος της νέας σεζόν είναι η επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Αρχικά, ο Ντομενικάλι τόνισε: «Ακολουθούμε τα πλάνα μας. Δουλεύουμε πολλούς μήνες στο νέο πρότζεκτ. Στα χαρτιά τα πάντα είναι θετικά, αλλά πρέπει να περιμένουμε να δούμε και μέσα στην πίστα. Τα σημάδια ότι είναι ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο είναι όλα εκεί. Όμως, πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος κι ας εξετάσουμε λεπτομερώς τους εαυτούς μας. Η απαγόρευση των εξατμίσεων που δημιουργούν κάθετη δύναμη είναι πολύ σημαντική επειδή δε ξέρουμε πως να επωφεληθούμε απ’ αυτές και δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε τη σωστή απόδοση το 2011. Είναι σημαντικό επειδή επαναφέρει την εξέλιξη της αεροδυναμικής σε ένα επίπεδο που έχουμε δουλέψει για μήνες. Εφόσον ο Πατ Φράι έχει εκφράσει την ανησυχία του, δεν πιστεύω στην εξατομίκευση πραγμάτων, οι αποφάσεις πάνε σε μια κατεύθυνση για να βελτιώσουμε την ομάδα. Όλοι έχουν ιδιαίτερο κίνητρο και ο στόχος είναι πολύ καθαρός».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Αυτά είναι όλα μέρος των τακτικών των ενδιαφερόντων για το παιχνίδι. Περιμένω μια καλή σεζόν από τον Φελίπε και να ανακάμψει. Είμαστε σε μια μεταβατική φάση, όπου τα νέα ταλέντα βρίσκονται λιγότερο συχνά. Έχουμε επενδύσει στα νέα ταλέντα από τα καρτ με τον Λανς Στρολ στη Formula3 με τον Μαϊσάνο και τον Μαρτσιέλο μέχρι τον Μπιάνκι και τον Ρίγκον. Και να μη ξεχάσουμε ότι στην Ακαδημία Οδηγών της Ferrari (Ferrari Drivers Academy) υπάρχει ένα παιδί, όπως ο Σέρχιο Πέρεζ, ο οποίος τα πήγε πολύ καλά στην πρώτη του χρονιά στη Formula1. Πρέπει να μπορούν να δοκιμαστούν. Γι’ αυτό θέλουμε περισσότερες δοκιμές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.