Γέμισαν τα αποδυτήρια στον ΑΟΞ

Οι Καμαρά και Μπουλά επέστρεψαν στην Ξάνθη με λεπτά συμμετοχής από τις Εθνικές τους ομάδες, με τον Μίλαν Ράστβατς να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του

Με τη συμμετοχή και των διεθνών Αφρικανών, Κασά Καμαρά και Κίκε Μπουλά, διεξήχθη η προπόνηση του ΑΟΞ την Τρίτη (11/9). Με γεμάτο ρόστερ ετοιμάζει πλέον την ομάδα του για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Μίλαν Ράσταβατς.
Ο Σέρβος τεχνικός της Ξάνθης, μετά την ομιλία του στους ποδοσφαιριστές, στη μεγαλύτερη διάρκεια των σημερινών ασκήσεων έδωσε τις οδηγίες του σε τομείς της τακτικής. Χώρισε τους παίκτες σε υποομάδες, για να δουλέψουν συγκεκριμένα σε ανασταλτικότητα, επιθετική ανάπτυξη και τελειώματα φάσεων. Η προετοιμασία της ξανθιώτικης ομάδας θα συνεχιστεί με πρωινές προπονήσεις την Τετάρτη (12/9) και την Πέμπτη (13/9).
Είναι αξιοσημείωτο ότι οι Καμαρά και Μπουλά επέστρεψαν στην Ξάνθη έχοντας βιώσει νέες εμπειρίες. Ο πρώτος πέτυχε γκολ στον αγώνα της Μαυριτανίας επί της Μπουργκίνα Φάσο για το Copa Africa (νίκησε η ομάδα του με σκορ 2-0), ενώ ο δεύτερος ξεκίνησε βασικός στον αγώνα της Ισημερινής Γουϊνέας με το Σουδάν (νίκη για την ομάδα του Μπουλά, με σκορ 1-0).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.