Για ακόμα ένα χρόνο στο Γκέλζενκιρχεν ο Νάλντο

Παίκτης της Σάλκε θα είναι μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2020 ο Νάλντο, που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη γερμανική ομάδα για ακόμα ένα χρόνο.

Παίκτης της Σάλκε θα είναι μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2020 ο Νάλντο, που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη γερμανική ομάδα για ακόμα ένα χρόνο.

«Πρόκειται για πολύ σπουδαία νέα για τους οπαδούς του συλλόγου», τόνισε ο προπονητής της Σάλκε, Ντομένικο Τεντέσκο, ο οποίος ήταν ενθουσιασμένος με την εξέλιξη αυτή: «Πρόκειται για έναν υπέροχο άνθρωπο, μέσα κι έξω από το γήπεδο. Είναι αυτός που ενώνει την ομάδα».

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κρίστιαν Χέιντελ, επισήμανε: «Τόσο ως παίκτης, αλλά και ως άνθρωπος, ο Νάλντο αποτελεί το πρότυπο για την ομάδα μας και για την Σάλκε ως σύλλογο».

Για τον 36χρονο άσο (γεννημένος στις 10/09/1982) ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα: «Είμαι ενθουσιασμένος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με την Σάλκε. Είναι ένα φαντατικό σωματείο με πιστούς φιλάθλους που βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας» είπε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος.

Ο Νάλντο υπέγραψε στην Σάλκε το καλοκαίρι του 2016 από την Βόλφσμπουργκ κι έχει κάνει από τότε 75 εμφανίσεις στην Bundesliga, το γερμανικό Κύπελλο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Βραζιλιάνος έχει πετύχει 9 γκολ στα δύο χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα και ήταν από τους κορυφαίους παίκτες στην περυσινή πορεία της ομάδας που τερμάτισε στην 2η θέση του πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.