Φροζινόνε – Κάλιαρι 1-1, το παλέψαν οι γηπεδούχοι (video)

Σ' ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στην επαρχία της Λάτιο, Φροζινόνε και Κάλιαρι έμειναν στο 1-1

Η Φροζινόνε το πάλεψε μέχρι το τέλος, άγγιξε αρχικά το 2-0 και στη συνέχεια το 2-1 όμως σε όλες τις περιπτώσεις η Κάλιατι είχε την απάντηση στο όνομα του τερματοφύλακα Κράνιο. 

Από τα πρώτα λεπτά οι παίκτες του Λόνγκο έδειξαν πως θέλουν τη νίκη, πως έπρεπε και ήταν αποφασισμένοι να κοιτάξουν στα μάτια την Κάλιαρι που σε κανένα σημείο δεν έδειξε πως βρίσκεται στην 12η (πριν το ματς) θέση. 

Η Φροζινόνε άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο με τον Κάμπελ εκφραστή και κύριο μοχλό στην κυκλόφορία της μπάλας και στο 14ο λεπτό είδε το πλασέ του Κασάτα να περνά κάτω από τα πόδια του Μπράνταριτς και να σταματά στο βάθος της εστίας του Κράνιο. 
Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει και δεύτερο γκολ σε δύο περιπτώσεις μέσα σε ένα λεπτό με πρωταγωνιστεί τον Τσιοφάνι στο 25ο και στο 26ο λεπτό. Όμως και τις δύο φορές ο θηριώδης φορ της Φροζινόνε είδε τον Κράνιο να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ. 

Στο δεύτερο μέρος και πάλι οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άγγιξαν το γκολ όμως στο τρομερό σουτ του Μπεγκέτο βρήκε και πάλι σε ετοιμότητα τον Κράνιο που έδιωξε και πάλι σε κόρνερ. 

Η πρώτη φορά που η Κάλιαρι έφτασε να… τρομάξει τον Σπορτιέλο ήταν στο 52′ με το πλασέ του Ζοάο Πέδρο από το ύψος του πέναλτι που έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
Δεύτερη ευκαιρία για την Κάλιαρι ήρθε στο 65ο λεπτό την κεφαλιά του Παβολέτι όμως ο Σπορτιέλο ήταν σε ετοιμότητα. 

Άλλη μία φορά που η Φροζινόνε έφτασε κοντά στο γκολ ήταν με τον Τσιμπσά όταν έφτασε απέναντι από τον Κρανιό αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει. 
Η είσοδος του Φαρίας έμελε να είναι εκείνη που θα διαμόρφωνε το σκορ, αφού εκείνος ήταν που κατάφερε με προβολή να νικήσει τον Σπορτιέλο, ύστερα από πολύ ωραία σέντρα του Ζοάο Πέδρο. 

Στο 85ο λεπτό η Κάλιαρι έμεινε με 10 πάικτες μετά την αυστηρή, είναι η αλήθεια, δεύτερι κίτρινη κάρτα στον Μπαρέλα. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα να πιέση κι άλλο η Φροζινόνε και να φτάσει δύο φορές μία ανάσα από το γκολ, όμως ο Πιναμόντι στο 90′ και ο Τσιοφάνι στο 93ο λεπτό δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Κράνιο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.