Τρεις ανανεώσεις σειρών για το CBS

"Κάθε μία από αυτές τις ξεχωριστές σειρές άφησε το σημάδι της με ποικίλους τρόπους."Η πιο πρόσφατη...

“Κάθε μία από αυτές τις ξεχωριστές σειρές άφησε το σημάδι της με ποικίλους τρόπους.”

Η πιο πρόσφατη ενημέρωση από το CBS θέλει τρεις από τις πιο καινούργιες σειρές του καναλιού να ανανεώνονται για έναν ακόμα κύκλο επεισοδίων.

Κατά το Variety, τα “FBI”, “The Neighborhood” και “Magnum P.I.” κέρδισαν τη δεύτερη σεζόν παραμονής τους στο κανάλι, για να φέρουν περισσότερα επεισόδια περιπέτειας, δράσης και γέλιου. Και οι τρεις σειρές έκαναν το ντεμπούτο τους μέσα στο 2018, ο τίτλος “Magnum P.I.”, ωστόσο, είναι ήδη γνωστός από τη δεκαετία του ’80.

Το 1980 ξεκίνησε να τρέχει η αρχική σειρά, με πρωταγωνιστή τον Tom Selleck και δημιουργό τον Don Bellasario. Η σειρά έμεινε ενεργή μέχρι και το 1988, και παρέδωσε 160 επεισόδια με τις ιστορίες του Thomas Magnum στη Χαβάη.

Το reboot του 2018 ήρθε με δύο ονόματα στα ηνία της σειράς που γνωρίζουν αρκετά καλά το Μεγάλο Νησί. Οι Peter Lenkov και Eric Guggenheim, που είχαν ήδη βρεθεί πίσω από τη σειρά “Hawaii Five-0”, επανέφεραν το “Magnum P.I.” με πρωταγωνιστή, αυτή τη φορά, τον Jay Hernandez, γνωστό και ως Diablo του “Suicide Squad”.

Η δεύτερη σειρά που ανανεώθηκε, και επικεντρώνεται στον κόσμο του εγκλήματος, είναι το “FBI”, των Craig Turk (“The Good Wife”) και Dick Wolf (“Law & Order”). Η σειρά δεν έχει κλείσει, ακόμα, την πρώτη της σεζόν των 13 επεισοδίων, κι όμως κατάφερε να λάβει την πολυπόθητη ανανέωση.

Στο “FBI” πρωταγωνιστούν οι Missy Peregrym, για τον ρόλο της Maggie Bell, Zeeko Zaki, ως Omar Adom, Jeremy Sisto, ως Jubal Valentine, και Ebonée Noel ως Kristen Chazal.

Το “The Neighborhood” είναι κωμική σειρά του Jim Reynolds, συν-εκτελεστικού παραγωγού του “The Big Bang Theory”, για το κανάλι. Ένας εξαιρετικά φιλικός γείτονας, ο πρωταγωνιστής Max Greenfield, μετακομίζει σε μία Αφρό-Αμερικανή συνοικία του Λος Άντζελες. Ο Dave Johnson (Greenfield) φαίνεται εξαιρετικά εκδηλωτικός στη φιλία του με τους γείτονες, και δεν το εκτιμούν όλοι. Ακόμα περισσότερο ο Calvin Butler (Cedric the Entertainer), ο οποίος είναι ο ‘τυχερός-άτυχος’ που μένει μία πόρτα δίπλα.

Από τη σειρά έχουν προβληθεί ήδη τα πρώτα 12 επεισόδια, και επιστρέφει σύντομα με ακόμα 10 για να κλείσει την πρώτη της σεζόν με το σύνολο των 22 επεισοδίων.

Κατά τα λεγόμενα του Kelly Kahl, προέδρου του CBS Entertainment, “Κάθε μία από αυτές τις ξεχωριστές σειρές άφησε το σημάδι της με ποικίλους τρόπους”. Ο ίδιος συμπλήρωσε όσον αφορά τους στόχους του καναλιού για τη νέα σεζόν πως, “Ο στόχος μας για αυτή τη σεζόν είναι να παρουσιάσουμε νέες σειρές με τις οποίες θα παθιαστεί το κοινό, να προσθέσουμε περισσότερη δύναμη σε ένα νικητήριο πρόγραμμα και να δημιουργήσουμε περισσότερο περιεκτικά προγράμματα”.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.