Νικοπολίδης: «Να εφαρμοστούν οι νόμοι»

Ο Αντώνης Νικοπολίδης υπογράμμισε πως θα πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι στην Ελλάδα και ειδικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης υπογράμμισε πως θα πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι στην Ελλάδα και ειδικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας υπογράμμισε πως η διακοπή του κυπέλλου δε θα λύσει τα προβλήματα της βίας, ενώ τόνισε πως δεν είναι αισιόδοξος για το μέλλον.

Αρχικά, ο Νικοπολίδης τόνισε στην εφημερίδα «Real News»: «Να πω τι, αυτά που λέμε ότι πρέπει να γίνουν και δεν γίνονται ποτέ; Μάλλον κουράζουμε παρά διαφωτίζουμε τον κόσμο. Να ψηφίζονται νόμοι που θα εφαρμόζονται και που δεν θα είναι διακοσμητικοί. Αυτό είναι το πρώτο και κύριο, κατά τη γνώμη μου».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Η διακοπή του Κυπέλλου δεν θα δώσει λύση. Μια φαινομενική ηρεμία μόνο και έπειτα ξανά τα ίδια. Αν δεν υπάρξει συνολική βούληση από την πολιτεία, την ΕΠΟ και τη Σούπερ Λίγκα, αν δεν καθίσουν μαζί στο ίδιο τραπέζι για να βρουν τη λύση και όχι ο ένας να ρίχνει την ευθύνη στον άλλον, θα λέμε πάντα τα ίδια και πάντα θα γίνονται τα ίδια. Όχι, δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα βγει κάτι, αφού εδώ και πέντε χρόνια παραμένουμε στο ίδιο έργο θεατές. Δεν είμαι νομοθέτης ούτε δικαστής για να πω εγώ πώς θα πρέπει να νουθετούνται οι οπαδοί. Υπάρχουν όργανα γι΄ αυτό, υπάρχει πολιτεία. Μόνο ενωμένοι μπορεί να πετύχουν κάτι. Αλλιώς, τίποτα και ποτέ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.