Ανσαριφάρντ: «Καμία κουβέντα με τον Ολυμπιακό»

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ υπογράμμισε πως δεν έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Ολυμπιακό, σχετικά με το μέλλον του, για το οποίο τόνισε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ υπογράμμισε πως δεν έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Ολυμπιακό, σχετικά με το μέλλον του, για το οποίο τόνισε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο διεθνής Ιρανός επιθετικός άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και υπογράμμισε πως αυτό το διάστημα είναι επικεντρωμένος στις υποχρεώσεις της εθνικής Ιράν. Ο Ανσαριφάρντ μίλησε στην ιστοσελίδα «Iran-Varzeshi.com». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την σεζόν που τελείωσε πριν από λίγο καιρό: «Είχαμε μία πολύ καλή ομάδα και δεν ξέρω γιατί δεν πετύχαμε. Ο Ολυμπιακός είναι μία περήφανη και πολύ ισχυρή ομάδα στην Ελλάδα, αλλά χάσαμε πολλούς πόντους και δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Είχαμε και ατυχία και έτσι δεν γίναμε ήρωες για τον κόσμο μας». 

Για την ενδεχόμενη μεταγραφή του: «Η… δουλειά μου δεν θα είναι εύκολη γιατί θα πρέπει να πάρω την πιο καλή απόφαση. Έχω μιλήσει με τον Ολυμπιακό για το θέμα αυτό, αλλά τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Πρέπει να δω τις επιλογές μου και να τις εξετάσω και μετά όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός θα αποφασίσει και θα δει εάν θα συμφωνήσει με κάποια ομάδα». 

Για τις σκέψεις που κάνει ο ίδιος: «Αυτό το διάστημα είμαι επικεντρωμένος στην Εθνική. Στην Ρωσία θα έχω την εμπειρία της συμμετοχής στο Μουντιάλ με το Ιράν. Πρέπει να σκέφτομαι την ομάδα και το πως θα πετύχουμε. Θα έχουμε δυνατούς αντιπάλους. Έχω πολύ χρόνο να πάρω την απόφασή μου για το μέλλον μου. Αυτό το διάστημα όμως σκέφτομαι μόνο την εθνική του Ιράν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.