Διπλό βίντεο-αφιέρωμα στον Νταλό (video)

Η «κίτρινη» ΚΑΕ ανέβασε οπτικοακουστικό υλικό που αφορά στο νέο μεταγραφικό της απόκτημα, από δύο διαφορετικές περιόδους στην καριέρα του – «Πρόκληση για μένα ο Άρης!»

Ο Μπορίς Νταλό δεν είναι καθόλου άγνωστος στο ελληνικό μπασκετικό κοινό. Ο 24χρονος Γάλλος γκαρντ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τον Πανιώνιο στην ελληνική Λίγκα, οπότε οι δυνατότητές του ξεδιπλώθηκαν στα παρκέ των γηπέδων της χώρας.
Ο Νταλό, όμως, έχει πέρασμα και από την Ευρωλίγκα, τη σεζόν 2013-2014, με τη φανέλα της Παρτιζάν, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Σερβίας την ίδια περίοδο. Από την παρουσία του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, λοιπόν, η ΚΑΕ Άρης ανέβασε σήμερα (29/6) ένα βίντεο αφιέρωμα στον επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Γάλλος γκαρντ, όμως, τη σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ με τους Long Island Nets, έχοντας 7,9 πόντους, 4,3 ριμπάουντ, 3,9 ασίστ σε 46 αγώνες. Ο Dallo σούταρε με ποσοστό 42,5% στα σουτ εντός πεδιάς και με 70,1% από τη γραμμή των ελευθέρων βολών. Κι από εκείνη την περίοδο, η ΚΑΕ Άρης ανέβασε δεύτερο βίντεο στην επίσημη ιστοσελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Νταλό: «Γι’ αυτό συμφώνησα με τον Άρη» 
Ο ίδιος ο Γάλλος παίκτης, σε σημερινές του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη τόνισε: «Ήταν ξεκάθαρο στο μυαλό μου αυτό που ήθελα. Επιθυμία μου ήταν να μείνω στην Ελλάδα και ο Άρης μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Ο Άρης είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία και παράδοση. Είναι σαν την Παρτίζαν, στην οποία αγωνίστηκα στο παρελθόν. Είναι μια πρόκληση για μένα. Γενικότερα μου αρέσουν οι προκλήσεις στη ζωή μου και την πήρα».
Υπήρξαν όμως κι άλλα πράγματα που τον έκαναν να αποφασίσει ότι το καλύτερο για εκείνον ήταν να φορέσει τη κίτρινη φανέλα. Ο ίδιος εξήγησε ότι… «μετά τη θητεία μου στον Πανιώνιο ήθελα να παίξω σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση και ο Άρης μου δίνει αυτή τη δυνατότητα με τη συμμετοχή του στο Basketball Champions League. Ήρθα στη Θεσσαλονίκη ως αντίπαλος την περασμένη σεζόν και μου προκάλεσε φοβερή εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο υποστηρίζουν οι φίλοι του Άρη την ομάδα τους. Δημιουργούν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα. Επίσης οι άνθρωποι της ομάδας, μου ανέλυσαν το πλάνο τους και ήταν πολύ λογικό να απαντήσω θετικά στην πρόταση που μου έγινε. Δεν ήταν μια δύσκολη απόφαση για μένα».
Αναφερόμενος στον Βαγγέλη Αγγέλου, δήλωσε: «Ο κόουτς είναι πολύ έμπειρος κι έχει δοκιμαστεί στο πιο υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος, με τον οποίο προπονηθήκαμε στο διάστημα αυτό που βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη. Ένιωσα πολύ άνετα, σα να ήμουν ήδη μέλος της ομάδας. Είναι κάτι στο οποίο δίνω πολύ μεγάλη βαρύτητα και νομίζω ότι θα μπορέσω να βελτιωθώ πολύ σαν παίκτης, δουλεύοντας με τον κόουτς και τους συνεργάτες του. Πιστεύω ότι όταν θα συμπληρωθεί το ρόστερ, θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και θα χτυπάμε κάθε παιχνίδι».
Καταλήγοντας, ο Νταλό έδωσε τη δική του υπόσχεση στον κόσμο της ομάδας. «Θα πρέπει να ξέρουν ότι σε κάθε αγώνα θα δίνω το 100%. Να είναι σίγουροι ότι θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής για να ανεβάσω επίπεδο την ομάδα με την εμπειρία μου και την ενέργεια που βγάζω, όταν βρίσκομαι στο παρκέ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.