Μπόζι: «Να σταματήσουμε τον Σχορτσανίτη»

Να σταματήσουν τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη και να ελέγξουν τα ριμπάουντ είναι τα σημεία που θα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες της Σαρλερουά κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ σύμφωνα με τον Τζιοβάνι Μπόζι.

Να σταματήσουν τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη και να ελέγξουν τα ριμπάουντ είναι τα σημεία που θα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες της Σαρλερουά κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ σύμφωνα με τον Τζιοβάνι Μπόζι. Ο 48χρονος τεχνικός τόνισε πως η Μακάμπι στην έδρα της είναι πανίσχυρη ενώ παράλληλα τόνισε πως το μεγάλο όπλο της Σαρλερουά θα είναι η ομαδικότητα.

«Η Μακάμπι είναι από τους επικρατέστερους υποψηφίους για το φάιναλ φορ. Και ειδικά μέσα στο σπίτι της, στο Τελ Αβίβ, είναι πανίσχυρη. Αλλά και μείς έχουμε κάποιες ιδιότητες και ικανότητες ως ομάδα. Η άμυνά μας ήταν καλύτερη απ’ ότι ήταν αυτή της Αρμάνι και η επίθεσή μας το ίδιο. Πρέπει να βρούμε λύσεις για να σταματήσουμε μερικούς παίκτες, όπως ο Σχορτσανίτης μέσα στο “ζωγραφιστό” και ο έλεγχος των ριμπάουντ θα είναι αναγκαίος. Μεγάλο μας όπλο θα είναι η ομαδικότητα. Εάν σεβόμαστε κάποιους κανόνες, είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε ένα μεγάλο παιχνίδι αυτή την εβδομάδα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζιοβάνι Μπόζι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.