Το prequel του “Kingsman” προσθέτει δύο ονόματα στο cast του

Από πολύ γνωστά franchise.Από τα "Captain America: Civil War" και "Game of Thrones" έρχονται δύο...

Από πολύ γνωστά franchise.

Από τα “Captain America: Civil War” και “Game of Thrones” έρχονται δύο ηθοποιοί να φορέσουν τα κατασκοπευτικά τους και να συμπεριληφθούν στο prequel του franchise “Kinsgman”, όπως αναφέρει το Collider.

Συγκεκριμένα, οι Daniel Bruhl και Charles Dance ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους πρωταγωνιστές, για άγνωστους ακόμα ρόλους. Τα γυρίσματα ξεκινούν τον Ιανουάριο του 2019 και ο Matthew Vaughn έχει αναλάβει τα σκηνοθετικά ηνία.

Το prequel θα βασίζεται και στην παράδοση της υπηρεσίας Kingsman, καθώς σύμφωνα με τα κόμικ “Secret Service”, των Mark Millar και Dave Gibbons, η ανεξάρτητη βρετανική υπηρεσία κατασκοπείας ιδρύθηκε μετά το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, από μερικούς από τους πλουσιότερους και πιο ισχυρούς άνδρες στον κόσμο, που έχασαν τους γιους τους στις μάχες. Αυτοί οι άνδρες ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τον πλούτο τους – αφού δεν είχαν κληρονόμους πλέον – για να διατηρήσουν την ειρήνη και τη ζωή μετά τις φρίκες του πολέμου.

Στο cast πιθανολογείται και η προσθήκη του Rhys Ifans, τον οποίο είδαμε να ενσαρκώνει τον The Lizard για το “The Amazing Spider-Man”.

Ο Harris Dickinson θα πρωταγωνιστεί ως Conrad, ενώ ο Ralph Fiennes θα υπηρετήσει ως μέντορας του, ενώ το επίκεντρο της υπόθεσης θα είναι “ο άντρας που επρόκειτο να γίνει Kingsman”.

Παράλληλα βρίσκεται υπό ανάπτυξη και το sequel του “The Golden Age” τίτλου της σειράς. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία της τρίτης ταινίας, τον Μάιο ή τον Ιούνιο 2019. Άλλες λεπτομέρειες δεν έχουν ανακοινωθεί, πέρα από το ότι η ταινία αυτή θα ολοκληρώσει την ιστορία των χαρακτήρων των Egerton και Firth.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.