Κολοβέτσιος: «Αποκτάμε χαρακτήρα νικητή»

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος υπογράμμισε πως η ΑΕΚ έχει αρχίσει να αποκτά χαρακτήρα νικητή, κάτι που οφείλεται στον Γκουστάβο Πογιέτ.

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος υπογράμμισε πως η ΑΕΚ έχει αρχίσει να αποκτά χαρακτήρα νικητή, κάτι που οφείλεται στον Γκουστάβο Πογιέτ. Ο Έλληνας αμυντικός αναφέρθηκε στη νίκη 1-0 επί του ΠΑΟΚ και για τον μεγάλο στόχο της Ένωσης την εφετινή σεζόν, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Κολοβέτσιος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 24 Radio 103,3». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την εικόνα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα: “Η ομάδα δείχνει πιο έτοιμη για να διεκδικήσει την 2η θέση. Από τότε που ήρθε ο νέος προπονητής βάζει στόχο το μηδέν στην άμυνα και στη συνέχεια θέλει να βάλουμε ένα γκολ και να πάρουμε το παιχνίδι. Σιγά – σιγά καταλαβαίνουμε περισσότερα από αυτά που ζητάει ο προπονητής και το δείχνουμε στο γήπεδο”.

Για τον Γκουστάβο Πογέτ:  “Το σημαντικό είναι οι νίκες, γιατί χτίζουμε «μέταλλο» νικητή. Δεν θεωρώ ότι παίζουμε άσχημα. Η φιλοσοφία του προπονητή είναι το μηδέν στην άμυνα και από εκεί και πέρα με την ποιότητα που έχουν οι μεσοεπιθετικοί κάνουμε ευκαιρίες. Θεωρώ ότι ο κ. Πογέτ έχει δώσει πειθαρχία στην ομάδα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και αν δεν το κάνουμε γνωρίζουμε ότι κινδυνεύει η θέση μας. Είναι καλό ότι είναι ρεαλιστής”.

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό: “Μετά από τέτοιες ήττες, μαζεύεις τα κομμάτια σου, συσπειρώνεσαι και προχωράς. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και να κάνουμε σερί νικών”.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: “Δεν νομίζω ότι δεχθήκαμε πίεση, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο και σημειώσαμε στο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο πήρε κάποια μέτρα ο ΠΑΟΚ όμως δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Περίμενα πιο επιθετικό τον ΠΑΟΚ, νομίζω ότι μας φοβήθηκε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο. Στο β” ημίχρονο έπαιξαν περισσότερο με την μπάλα και μας δυσκόλεψαν περισσότερο”.

Για το πρόγραμμα που ακολουθεί για την ΑΕΚ: “Η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ εκτός από βαθμολογική ώθηση μας βοηθάει και ψυχολογικά. Είναι καλό ότι έχουμε εντός όλα τα ντέρμπι και νομίζω ότι με την βοήθεια του κόσμου θα πάμε καλά. Εμείς κάθε μέρα πρέπει να δουλεύουμε και να διατηρήσουμε την καλή εικόνα. Αν μας πιάσει η αλαζονεία θα είναι λάθος. Τώρα προέχει ο αγώνας του Κυπέλλου και μετά ο αγώνας με την Βέροια για το πρωτάθλημα”.

Για το Κύπελλο: “Ασφαλώς και είναι στόχος η κατάκτηση του τροπαίου, είναι από τους σημαντικότερους. Αυτοί ήταν οι στόχοι από την στιγμή που ξέφυγε ο Ολυμπιακός. Έχουμε την ομάδα και την ποιότητα για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο”.

Για την αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ: “Πλέον δεχόμαστε λίγες φάσεις και αυτό είναι σημαντικό. Από την στιγμή που η διοίκηση θεωρεί ότι χρειάζεται ενίσχυση γιατί όχι; Είναι καλό να έχουμε ανταγωνισμό”.

Για την αποβολή του Μπερμπάτοφ: “Το είδα στο replay, για μένα είναι κόκκινη. Σε μικρό διάστημα έκανε αρκετά φάουλ”.

Ποιος επιθετικός τον έχει δυσκολέψει περισσότερο: “Ο Μπερμπάτοφ στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων ήταν δυνατός, ο Βέλλιος αν βρεθεί στην περιοχή μπορεί να σε σκοτώσει, ο Μάντζιος είναι καλός επιθετικός. Γενικά υπάρχουν καλοί επιθετικοί στο πρωτάθλημα”.

Ποια ομάδα θα κατακτήσει το CL: “Θεωρώ ότι θα είναι η Μπάγερν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.