Η Σαραγόσα θέλει τον Σαμαρά

Ο Γιώργος Σαμαράς φέρεται να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Σαραγόσα, η οποία αναμένεται να κινηθεί άμεσα για την απόκτησή του.
Θωμάς Ναλμπάντης
01/12/2015 • 09:29
Ο Γιώργος Σαμαράς
  • shares
Ο Γιώργος Σαμαράς φέρεται να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Σαραγόσα, η οποία αναμένεται να κινηθεί άμεσα για την απόκτησή του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ισπανική ομάδα θα προσπαθήσει να έρθει σε συμφωνία με τον Έλληνα επιθετικό, μέσα στις επόμενες ημέρες, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Χάιμε Ρομέρο, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν.

Η Σαραγόσα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί σχετικό κανονισμό, ο οποίος της δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσει ακόμα και εκτός μετεγγραφικής περιόδου κάποιον ποδοσφαιριστή, όταν πρόκειται αυτός να αντικαταστήσει κάποιον παίκτη του ρόστερ, ο οποίος θα χάσει τη σεζόν. Ο Σαμαράς έχει μείνει ελεύθερος και σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/07/2019 • 07:45

Ματς για γκολ σε Μπακού, Σκόπια και νησιά Φερόε

Περισσότερο αξίζει απόψε στα προκριματικά του Europa League να δούμε τα παιχνίδια όπου η πρόκριση είναι ανοιχτή και σαφώς μπορεί να μετρήσει η έδρα, η αγωνιστική ετοιμότητα και η εμπειρία. Τις μικρές εκπλήξεις ας τις ψάξουμε εκεί όπου η πρόκριση έχει κριθεί!