Έχει ο Ρομάνο Φενάτι ψυχολογικά προβλήματα;

Η κατακραυγή δεν έχει τελειωμό για τον Ιταλό Ρομάνο Φενάτι και την αλόκοτη κίνησή του να πατήσει το φρένο του Στέφανο Μάντζι κινούμενοι με 225χλμ την ώρα στην πίστα του Μιζάνο

Η κατακραυγή δεν έχει τελειωμό για τον Ιταλό Ρομάνο Φενάτι και την αλόκοτη κίνησή του να πατήσει το φρένο του Στέφανο Μάντζι κινούμενοι με 225χλμ την ώρα στην πίστα του Μιζάνο.
Όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που ζητούν τον ισόβιο αποκλεισμό του από του ΜΟΤΟ2, ενώ πλέον πολλοί θεωρούν πως ο Ιταλός αναβάτης θα πρέπει να αξιολογηθεί ψυχολογικά. 

“Λυπάμαι που ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού έχει επηρεαστεί τόσο πολύ από αυτό το γεγονός, ένα άθλημα καθαρό, στο οποίο δεν υπάρχουν σκάνδαλα ντόπινγκ ή στημένων αγώνων. Αυτό το επεισόδιο δείχνει ξεκάθαρα έναν αναβάτη που έχει ψυχολογικά προβλήματα”, δήλωσε ο Λούτσιο Τσεκινέλο, ιδιοκτήτης της ομάδας LCR Honda, δίνοντας το στίγμα. 

Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι τι είπε ο Τσεκινέλο, αλλά αν όντως ο Φενάτι έχει ψυχολογικά προβλήματα, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι εκτός ορίων, αν και το τελευταίο περιστατικό αγγίζει την… εγκληματική ενέργεια. 

Ο Φενάτι είδε την τύχη του να του χαμογελά, αφού το ταλέντο του “άγγιξε” την ομάδα του Βαλεντίνο Ρόσι, η οποία του έδωσε την ευκαιρία να κάνει ένα βήμα παραπάνω. 

Όταν ο “γιατρός” σε δείχνει με το δάχτυλο ως σπουδαίο ταλέντο κι εσύ πετάς την ευκαιρία αυτή στα σκουπίδια γιατί αδυνατείς να κοντρολάρεις τον εκρηκτικό σου χαρακτήρα μάλλον θες… γιατρό. 
Αντιδράσεις όπως κλωτσιές σε καρέκλες, πεταμένα μπουκάλια στους τοίχους, “γλώσσα μέχρι το πάτωμα” και… επιθέσεις εντός πίστας σε άλλους οδηγούς. 

Το ταλέντο από μόνο του δεν χτίζει καριέρες, η συμπεριφορά από την άλλη όμως μπορεί από μόνη της να γκρεμίσει μία καριέρα και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο. 

Ο Ιταλός, όσο “καλό παιδί” κι αν είναι, όπως λέει και η μητέρα του Σαμπρίνα ή όσο σπουδαίο ταλέντο κι αν είναι όπως έδειξε η επιλογή του Ρόσι να τον εντάξει στην ομάδα του, κατάφερε να τα γκρεμίσει όλα μέσα σε μισό δευτερόλεπτο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.