Game of Thrones: Οι δημιουργοί σχολιάζουν την επική στιγμή της Lyanna Mormont

Spoilers!!Προσοχη:το άρθρο περιέχει spoilers από το 3ο επεισόδιο του "Game of Thrones".Το...

Spoilers!!

Προσοχη:το άρθρο περιέχει spoilers από το 3ο επεισόδιο του “Game of Thrones”.


Το πολυαναμενόμενο τρίτο επεισόδιο “Game of Thrones” ήρθε επιτέλους και τα γεγονότα της επικής μάχης συγκλόνισαν το απανταχού κοινό. Όπως είναι φυσικό μερικοί από τους αγαπημένους μας χαρακτήρες έχασαν τη ζωή τους πολεμώντας τους White Walkers.

Ένας από τους ηρωικούς θανάτους ήταν και αυτός της Lyanna Mormont. Σε περίπτωση που δεν ξέρετε τον χαρακτήρα, πρόκειται για τη μικρή σε μέγεθος, αλλά σοφή πέρα από το νεαρό της ηλικίας της ηγέτιδα του Bear Island, η οποία αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό των ανδρών της και όλων των άλλων ηγετών και να πολεμήσει. Στη μάχη του Westeros καταφέρνει λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή να σκοτώσει μία από τις μεγαλύτερες απειλές, έναν γίγαντα.

Μιλώντας στο “Inside the Episode”, ο δημιουργός της σειράς, D.B. Weiss, σχολίασε τον θάνατο της Lyanna και τον λόγο που ο θάνατός της ήταν τόσο επικός. Σύμφωνα με τον Weiss, ο ίδιος και ο συν-δημιουργός της σειράς David Benioff, αισθάνθηκαν ότι ο χαρακτήρας έκανε μεγάλη εντύπωση στο κοινό και γι’αυτό την άξιζε ένα σωστό τέλος.

“Η Lyanna Mormont υποτίθεται ότι θα εμφανιζόταν για μία σκηνή. Και μετά γνωρίσαμε την Bella Ramsey και συνειδητοποιήσαμε ότι δεν θα κάναμε σωστά τη δουλειά μας αν την κρατούσαμε μόνο για την μία σκηνή”, είπε ο Weiss. “Ξέραμε ότι δεν θα μπορούσαμε να δώσουμε έναν ηρωικό θάνατο σε όλους, γιατί θα ήταν υπερβολικό. Αλλά επίσης, δεν υπήρχε περίπτωση να μην της δώσουμε ένα σημαντικό τέλος. Και τότε έρχεται ο γίγαντας-ζόμπι”.

Ο Weiss συνέχισε λέγοντας, “Έδινε έναν νέο βαθμό περιπλοκότητας στη στιγμή και είμαι σίγουρος ότι δεν θα πείραζε τους ανθρώπους αν είχαμε κόψει εκείνη τη σκηνή. Αλλά πιστεύω ότι θα καταλάβουν γιατί έπρεπε ο μικρότερος και δυνατότερος άνθρωπος να τα βάλει με το δυνατότερο και μεγαλύτερο πράγμα που έχουμε δει στη σειρά”.

Ποια είναι η γνώμη σας για το τέλος της Lyanna; Ποια είναι η γνώμη σας για το επεισόδιο γενικά; Πείτε μας στα σχόλια.


Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.