Νέα «γκάζια» από τον Στραματσιόνι

Ο Αντρέα Στραματσιόνι ήταν έντονα δυσαρεστημένος με την εικόνα των «πράσινων» στην αναμέτρηση της Κομοτηνής και τη Δευτέρα έσπευσε να εκφράσει τη δυσφορία του, στους παίκτες του.

Ο Αντρέα Στραματσιόνι ήταν έντονα δυσαρεστημένος με την εικόνα των «πράσινων» στην αναμέτρηση της Κομοτηνής και τη Δευτέρα έσπευσε να εκφράσει τη δυσφορία του, στους παίκτες του. Ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε πως δε θα αφήσει να περάσει έτσι, η συμπεριφορά ορισμένων παικτών και τους ζήτησε να καταλάβουν σε ποια ομάδα αγωνίζονται.

Χαρακτηριστικά, ο Στραματσιόνι τόνισε στους παίκτες του, πριν την προπόνηση της Δευτέρας: «Έχετε καταλάβει που παίζετε; Έχετε καταλάβει πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός και πόσο βαριά φανέλα φοράτε; Είναι δυνατόν αν έχετε αυτήν την εικόνα στο δεύτερο μέρος; Που είναι το πάθος σας, η προσωπικότητα σας; Δεν θα περάσει έτσι αυτό». 

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Νομίζατε ότι ήρθαν τα Χριστούγεννα; Μερικοί φύγατε διακοπές πριν την ώρα σας. Πού είχατε το μυαλό σας; Δεν ξέρετε ότι αν δεν παίξετε ποδόσφαιρο, δεν νικάτε; Πώς το σκεφτήκατε; Θεωρώ αυτονόητο ότι αντιμετωπίζετε κάθε ματς ως επαγγελματίες, αλλά απόψε δεν το κάνατε. Εκπροσωπείτε τον Παναθηναϊκό, ακόμα και όταν δεν έχετε καλή απόδοση, οφείλετε να παρουσιάζεστε σοβαροί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.