Στη λίστα και ο Σίλντενφελντ

Την περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής, εν όψει του δεύτερου μισού της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

Την περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής, εν όψει του δεύτερου μισού της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κροάτης ποδοσφαιριστής προτάθηκε στους «ασπρόμαυρους», με τον Φρανκ Άρνεσεν να εξετάζει την περίπτωσή του. Ο Δανός τεχνικός διευθυντής εξετάζει διάφορες περιπτώσεις για τη συγκεκριμένη θέση, όμως η περίπτωση του Σίλντενφελντ δε φαίνεται να περνάει απαρατήρητη. 

Ο Κροάτης έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στον ΠΑΟΚ και γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα, από την παρουσία του και στον Παναθηναϊκό, την τελευταία διετία. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μετεγγράφηκε το καλοκαίρι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, χωρίς όμως να καταφέρει να καθιερωθεί, λόγω των πολλών τραυματισμών του.

Παρόλα αυτά, ο παίκτης έχει ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και τις τελευταίες εβδομάδες έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Οι εκπρόσωποι του παίκτη φέρονται να έχουν ξεκαθαρίσει στη διοίκηση του ΠΑΟΚ, πως δε θα υπάρξουν μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις από την πλευρά των Κροατών, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή, καθώς ο παίκτης δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.