Στα άκρα Ιωαννίδης και Ολυμπιακός

Το ποσό των 1,5 εκατομμυρίων ευρώ από τον Ολυμπιακό αξιώνει ο Γιάννης Ιωαννίδης, μέσω προσφυγής του στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Το ποσό των 1,5 εκατομμυρίων ευρώ από τον Ολυμπιακό αξιώνει ο Γιάννης Ιωαννίδης, μέσω προσφυγής του στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τονίζει πως τα χρήματα αυτά αντιστοιχούν στη δεύτερη περίοδο θητείας του στον πάγκο του Ολυμπιακού, την σεζόν 1999-2000.


Κατά το παρελθόν, η ΕΕΑ είχε αποφασίσει την καταβολή 300 χιλιάδων ευρώ από την πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τον πρώην τεχνικό. Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» είχε καταφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας υποστηρίζοντας πως δεν πρέπει να καταβάλει τα συγκεκριμένα χρήματα. Όπως αναφέρουν οι διοικούντες του Ολυμπιακού, το συγκεκριμένο χρέος αντιστοιχεί στην προηγούμενη διοίκηση, η οποία καλείται να το εξοφλήσει.


Κατά την περίοδο της θητείας του Γιάννη Ιωαννίδη ως Υφυπουργός Αθλητισμού, το θέμα είχε «παγώσει». Η εκδίκαση της προσφυγής του πρώην τεχνικού στην ΕΕΑ θα γίνει στις 24 Απριλίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.