Οι 13 του Κεχαγιά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Η Άλκηστη Μπενέκου ήταν η τελευταίο πολίστρια που “κόπηκε” από τον Σάκη Κεχαγιά, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης που αρχίζει την Κυριακή στο Βελιγράδι.

Η Άλκηστη Μπενέκου ήταν η τελευταίο πολίστρια που “κόπηκε” από τον Σάκη Κεχαγιά, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης που αρχίζει την Κυριακή στο Βελιγράδι. 

Η εθνική γυναικών αναχωρεί αύριο για τη σερβική πρωτεύουσα και η 13άδα που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός απαρτίζεται από τις εξής παίκτριες: Έλενα Κούβδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Χριστίνα Κότσια (αμυντικοί), Χριστίνα Τσουκαλά, Ιωάννα Χυδηριώτη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αντιγόνη Ρουμπέση, Φιλιών Μανωλιουδάκη, Ελευθερία Πλευρίτου (περιφερειακοί), Αλεξάνδρα Ασημάκη, Ελένη Ξενάκη (φουνταριστοί). Υπενθυμίζεται ότι, σε σχέση με την ομάδα που αγωνίστηκε το καλοκαίρι στο Παγκόσμιο του Καζάν, απουσιάζουν οι αδελφές Στεφανία και Ιωάννα Χαραλαμπίδη, οι οποίες σπουδάζουν στις ΗΠΑ. Τις θέσεις τους πήραν η Β. Διαμαντοπούλου και η Χυδηριώτη.

Αύριο αναχωρεί επίσης για το Βελιγράδι και η εθνική ανδρών, η οποία αρχίζει τις υποχρεώσεις της τη Δευτέρα. Στη 13άδα, την οποία ο Θοδωρής Βλάχος ανακοίνωσε την περασμένη Τρίτη, μετά το φιλικό με τη Σερβία στον Πειραιά, περιλαμβάνονται οι Κώστας Φλέγκας, Στέφανος Γαλανόπουλος (τερματοφύλακες), Γιώργος Δερβίσης, Κυριάκος Ποντικέας, Βαγγέλης Δελακάς (αμυντικοί), Μανώλης Μυλωνάκης, Γιάννης Φουντούλης, Χρήστος Αφρουδάκης, Αλέξανδρος Γούνας, Άγγελος Βλαχόπουλος (περιφερειακοί), Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος (φουνταριστοί).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.