Ιμπραΐμοβιτς: «Είμαι σαν τον Μπέντζαμιν Μπάτον»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τόνισε πως ο… Μπέντζαμιν Μπάτον του ποδοσφαίρου και πως γίνεται νεότερος όσο μεγαλώνει ηλικιακά.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τόνισε πως ο… Μπέντζαμιν Μπάτον του ποδοσφαίρου και πως γίνεται νεότερος όσο μεγαλώνει ηλικιακά. Ο Σουηδός επιθετικός έδωσε ρεσιτάλ στην παρουσίασή του από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον καλό του φίλο, Τζενάρο Γκατούζο.

Αρχικά, ο Ιμπραΐμοβιτς δήλωσε: «Εγώ γηραιός; Είμαι όπως ο Μπέντζαμιν Μπάτον, γεννήθηκα γέρος και τώρα γίνομαι συνέχεια όλο και πιο νέος. Δεν με προβληματίζει η ηλικία μου. Όταν έφτασαν στην Αγγλία έλεγαν πως ήμουν γέρος και την κατέκτησα μέσα σε τρεις μήνες. Δεν αισθάνομαι άσχημα για το γεγονός ότι δεν πήρα το Champions League. Έγραψα ιστορία στην Ευρώπη κατακτώντας συνολικά 33 τρόπαια, έπαιξα στους μεγαλύτερους συλλόγους και με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος. Όλα αυτά που έκανα ήταν στο πεπρωμένο μου, που το κουβαλώ πάνω μου».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Γκατούζο: «Ο Αλέγκρι ξέρει τι πρέπει να κάνει για να νικήσει, το ήξερε από πριν, το κάνει τώρα και με την Γιουβέντους. Όταν τον γνώρισα ήταν πολύ νέος, τώρα έχει μεγαλύτερη εμπειρία και έχει πετύχει πολλά. Τον Γκατούζο τον ξέρω ως συμπαίκτη: να του εξηγήσω εγώ πώς πρέπει να νικάει; Δεν έχει ανάγκη, το ξέρει πολύ καλά, έχει τεράστια φήμη, κάνει σπουδαία πράγματα και είμαι χαρούμενος για εκείνον επειδή μου αρέσει ως άτομο και ως παίκτης. Σου δίνει κίνητρα, σου δίνει πάρα πολλά, εάν πάω στον πόλεμο τον θέλω μαζί μου. Δεν υπάρχουν πολλοί όπως εκείνος, ελπίζω να γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι μεταξύ της Γιουβέντους και της Μίλαν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.