Κοβάσεβιτς: “Το πρώτο βήμα για την κούπα”

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς τόνισε πως η ομάδα του θέλει τη νίκη για να κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς τόνισε πως η ομάδα του θέλει τη νίκη για να κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. 

Αναλυτικά:

«Θέλω να καλωσορίσω τους φίλους από την Μπούρσα γιατί τα τελευταία χρόνια έχουμε αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις, και με την καλή έννοια έχουμε μια αθλητική αντιπαλότητα. Αυτό θα είναι το 5ο ματς που θα παίξουμε την τελευταία διετία κι όλα ήταν ενδιαφέροντα και με καλό επίπεδο βόλεϊ . Το ίδιο θα γίνει και τώρα».

Σε ερώτηση για τις σημαντικές αλλαγές που έχει κάνει η Μπούρσα στο ρόστερ της και τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του τόνισε:

«Ίσως αυτό είναι ένα μικρό πλεονέκτημα για εμάς και εννοώ το ότι αλλάξαμε λιγότερο την ομάδα… Έχουμε κάνει σκάουτινγκ κι αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν υπάρχει πιθανότητα για πολλές εκπλήξεις…»

Σε ερώτηση για το τι σκορ θα προτιμούσε δεδομένου ότι πέρσι ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 3-2, αλλά έχασε στην Μπούρσα με καθαρό σκορ σημείωσε:

«Καλύτερα η καθαρή νίκη, αλλά με τόσο δυνατούς αντιπάλους ο πρώτος στόχος είναι να παίξουμε το καλύτερο βόλεϊ και με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε… Τι είναι καλύτερο, τι είναι αρκετό ποτέ δεν ξέρεις… Αυτή τη σεζόν παίξαμε κάποια ματς καλά στην έδρα μας, αλλά στα ημιτελικά και προημιτελικά παίξαμε καλύτερα εκτός έδρας… Δεν υπάρχουν κανόνες»

Τέλος ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε και στην παρουσία της ανδρικής ομάδας στον αντίστοιχο τελικό λέγοντας: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Είναι μια μεγάλη στιγμή για τον σύλλογο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.