Ο Ρούνεϊ τιμώρησε την αφελέστατη Λίβερπουλ

Ενα σουτ στην εστία είχε η Γιουνάιτεντ και το έκανε γκολ με τον Γουέιν Ρούνεϊ στο "Ανφιλντ", νικώντας με 1-0 τη Λίβερπουλ που για μια ακόμη προδόθηκε από την αμυντική της ανικανότητα και από τη μέτρια ποιότητα αρκετών παικτών της. Ο παγκόσμιας κλάσης Ντε Χέα επενέβη όποτε χρειάστηκε...

Ενα σουτ στην εστία είχε η Γιουνάιτεντ και το έκανε γκολ με τον Γουέιν Ρούνεϊ στο “Ανφιλντ”, νικώντας με 1-0 τη Λίβερπουλ που για μια ακόμη προδόθηκε από την αμυντική της ανικανότητα και από τη μέτρια ποιότητα αρκετών παικτών της. Ο παγκόσμιας κλάσης Ντε Χέα επενέβη όποτε χρειάστηκε…

Οι γηπεδούχοι ήταν φλύαροι. Ελαφρώς καλύτεροι από τους αντιπάλους τους που έχουν καταφέρει το απίστευτο… Κόντρα στη Λίβερπουλ φέτος έχουν τέσσερα σουτ στην εστία και στα δυο ενενηντάλεπτα και έχουν σημειώσει ισάριθμα γκολ. Αυτό εκτός από τύχη ή ικανότητα των παικτών των “κόκκινων διαβόλων” αποδεικνύει περίτρανα και την αμυντική γύμνια της ομάδας του μεγάλου λιμανιού (έχει αρνητικό συντελεστή στο πρωτάθλημα) που δεν μπορεί να βρει ισορροπία στα μετόπισθεν με όποιο σχήμα και αν έχουν χρησιμοποιήσει Ρότζερς και Κλοπ.

Ο Ρούνεϊ που είχε να σκοράρει στο “Ανφιλντ” από το 2005 (!) δεν έκανε τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο στο 78′ από το να πάρει το ριμπάουντ από την κεφαλιά στο δοκάρι του Φελαϊνί (νίκησε τέσσερις παίκτες στον αέρα) και να πιάσει ολομόναχος ένα δυνατό σουτ.

Με αυτό το τέρμα ο άσος της Γιουνάιτεντ έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ σε μια ομάδα στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ. Εφθασε τα 178 και ξεπέρασε τον Τιερί Ανρί που είχε 175 με την Αρσεναλ. Είχε περάσει προ πολλού βέβαια τον Αλαν Σίρερ που πέτυχε 148 γκολ με τη φανέλα της Νιούκασλ. 

Αν στο ποδόσφαιρο μετρούσαν όλες οι ευκαιρίες για γκολ, τότε νικητές θα πρέπει να ήταν οι γηπεδούχοι, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς (μάλλον ευτυχώς) κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η Λίβερπουλ έδειχνε πιο ικανή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά τα περισσότερα πράγματα γίνοταν καλά μέχρι την τελική προσπάθεια. Εκεί, κάποιες φορές η έλλειψη ικανότητας και κάποιες άλλες οι εξαιρετικές επεμβάσεις του Ντε Χέα, κράτησαν το “μηδέν”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.