Σκουρτόπουλος: «Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας»

Να επιβάλλουν τον ρυθμό τους στην άμυνα και να αξιοποιήσουν τα επιθετικά τους «όπλα» ζήτησε από τους παίκτες του ο Θανάσης Σκουρτόπουλος εν όψει της αναμέτρησης με την Καβάλα.

Να επιβάλλουν τον ρυθμό τους στην άμυνα και να αξιοποιήσουν τα επιθετικά τους «όπλα» ζήτησε από τους παίκτες του ο Θανάσης Σκουρτόπουλος εν όψει της αναμέτρησης με την Καβάλα. Ο τεχνικός του Ίκαρου αναφέρθηκε στην εξαιρετική δουλειά του Δημήτρη Πρίφτη και τόνισε πως ζητούμενο για την ομάδα του είναι η καλύτερη συγκομιδή βαθμών στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

«Έχουμε μπροστά μας μια τετράδα αγώνων, στην οποία θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Κλειδί για να το πετύχουμε θα είναι να αντιμετωπίσουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με την απαιτούμενη σοβαρότητα. Άλλωστε όλοι οι αντίπαλοι μας έχουν παρουσιάσει καλά στοιχεία, με πρώτη την Καβάλα, η οποία για την ακρίβεια έχει κάνει πολύ σπουδαία πορεία στο πρωτάθλημα, λόγω της εξαιρετικής δουλειάς του κόουτς Πρίφτη και των παικτών του. Θα πρέπει μέσα από την άμυνα να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό και στην επίθεση να βρούμε τις σωστές επιλογές, αξιοποιώντας τα «όπλα» που διαθέτουμε» , δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Από την μεριά του, ο Τζίμι Μπάξτερ ανέφερε: «Στον αγώνα του πρώτου γύρου δεν είχαν ακόμα ενταχθεί στον Ίκαρο, αλλά γνωρίζω πολύ καλά πως η Καβάλα είναι μια πολύ δυνατή και σοβαρή ομάδα. Εμείς θα πρέπει να παρουσιάσουμε στο παρκέ τα πράγματα που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις με το τεχνικό επιτελείο. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Στην επίθεση έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν, οπότε θα είναι σημαντικό να έχουμε υπομονή σε κάθε κατοχή μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.