Γκριν: «Να παρουσιαστούμε καλύτεροι»

Ο Μάικ Γκριν υπογράμμισε πως η ΑΕΚ καλείται να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο Final 4 του Basketball Champions League, αν θέλει να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Μάικ Γκριν υπογράμμισε πως η ΑΕΚ καλείται να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο Final 4 του Basketball Champions League, αν θέλει να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου. Ο Αμερικανός παίκτης υπογράμμισε πως οι αντίπαλοι της Ένωσης είναι δύσκολοι και πως η ομάδα του θα πρέπει να πάρει ενέργεια και από τους φιλάθλους της, οι οποίοι αναμένεται να κατακλύσουν τις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Χαρακτηριστικά, ο Γκριν δήλωσε στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ»: «Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να είμαστε πιο δυνατοί για το Final Four. Αυτές οι ομάδες έιναι δύσκολες, είναι οι τέσσερις καλύτερς ομάδες του Basketball Champions League, οπότε δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να είμαστε καλύτεροι. Αν δεν είμαστε έτοιμοι, είμαστε… τελειωμένοι. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να βρούμε τα πατήματά μας, γρήγορα. Έχουμε επενδύσει πολλά μέσα στη χρονιά σε αυτό το Final Four και όλοι έχουμε ανταποκριθεί επάξια. Είμαι περήφανος γι’ αυτό. Θα χρειαστούμε τον κόσμο μας. Θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να ανοίξουμε το παιχνίδι. Θα χρειαστούμε σίγουρα την ενέργεια του κόσμου σε αυτά τα ματς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.