Πριν 6 χρόνια το πρώτο και μοναδικό γκολ του ήρωα της Γουέστ Χαμ, Ογκμπόνα

Ο Αντζελο Ογκμπόνα, ο ήρωας της Γουέστ Χαμ που πέταξε έξω από την συνέχεια του FA Cup την Λίβερπουλ και τον Γιούργκεν Κλοπ, είχε σκοράρει ξανά πριν από έξι χρόνια!

Ο Αντζελο Ογκμπόνα, ο ήρωας της Γουέστ Χαμ που πέταξε έξω από την συνέχεια του FA Cup την Λίβερπουλ και τον Γιούργκεν Κλοπ, είχε σκοράρει ξανά πριν από έξι χρόνια! 

Ο 27χρονος, γεννημένος στο Κασίνο της Ιταλίας, κεντρικός αμυντικός, που έφτασε στα «σφυριά» τον περασμένο χρόνο , αφού ξόδεψε 2 χρόνια στην Γιουβέντους, ξεκίνησε την καριέρα του από την Τορίνο το 2006 και έμεινε εκεί έως το 2013, με ένα ενδιάμεσο δανεισμό στην Κροτόνε (2007-08). Ηταν εκείνος, που με κεφαλιά στις τελευταίο λεπτό της παράτασης, χάρισε τη νίκη (2-1) πρόκριση στην Γουέστ Χαμ, πρώτη στην ιστορία της απέναντι στην Λίβερπουλ στο FA Cup.

Τα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος της Γουέστ Χαμ, ο Αντζελο Ογκμπόνα, τα είδε από την εξέδρα ή ακόμα και από το σπίτι, αφού δεν ήταν ανάμεσα στους κληθέντες. Στην ισοπαλία (0-0) του Λίβερπουλ αγωνίστηκε, όπως άλλωστε και χθες. Ο Ογκμπόνα είχε σημειώσει το τελευταίο του γκολ στις 17 Απριλίου 2010, που μάλιστα ήταν και το πρώτο του, σε μία καριέρα γεμάτη τάκλιν, μονομαχίες στον αέρα, λίγες χαρές και πολλές απογοητεύσεις.

Το γκολ του Ογκμπόνα, αμφισβήτησε στο ξεκίνημά του ο Γιούργκεν Κλοπ. “Πήραν ένα φάουλ που δεν ήταν φάουλ και δεχθήκαμε ένα γκολ. Δεν είμαι αρκετό καιρό εδώ για να κρίνουμε αυτά τα πράγματα. Αν είστε ικανοποιημένοι με την απόδοση του διαιτητή, να το γράψετε. Αν όχι, πείτε το. Θα ήθελα να πω ότι υπήρξαν αστείες αποφάσεις», είπε ο Γερμανός προπονητής. “Αν θέλουμε, όλοι μαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά θετικά πράγματα,” συμπλήρωσε ο Γιούργκεν Κλοπ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.