Λοπετέγκι: «Είχε αποφασίσει να φύγει ο Ρονάλντο»

Ο Ζουλέν Λοπετέγκι τόνισε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όταν αυτός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Θωμάς Ναλμπάντης
04/09/2018 • 10:48
Ο Ζουλέν Λοπετέγκι
  • shares
Ο Ζουλέν Λοπετέγκι τόνισε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όταν αυτός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο προπονητής των «μερένχες» ξεκαθάρισε παράλληλα πως δεν έχει μετανιώσει που άφησε την εθνική Ισπανίας, για να αναλάβει τη «Βασίλισσα» της Ευρώπης. 

Αρχικά, ο Λοπετέγκι δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Onda Cero»: «Δεν λυπάμαι για τίποτα. Το έκανα με πλήρη συνείδηση και θα έπαιρνα πάλι αυτή την απόφαση, γιατί ξέρω ότι ήταν η σωστή. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης. Εξήγησα στην παρουσίασή μου πως αισθάνομαι, αλλά δεν θέλω να κοιτάξω πίσω. Αυτό που έκανα είναι να πάω στη Ρεάλ χωρίς να αλλάξω τη δέσμευσή μου στην Εθνική ομάδα και τους στόχους που είχαμε».

Στη συνέχεια, μίλησε και για το θέμα του Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν μίλησα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Όταν έφτασα στη Ρεάλ, είχε εκφράσει την επιθυμία να φύγει και ο σύλλογος αποφάσισε να τον πουλήσει. Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να σεβαστώ την απόφαση».

Γράψτε το σχόλιο σας...