Χωρίς απουσίες, με πίστη για την υπέρβαση η Μίλαν

Ο Ισπανός Σούσο και ο Αργεντίνος μέσος Λούκας Μπίλια, επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων λίγο πριν τον τελικό του Ιταλικού στο Ολύμπικο της Ρώμης κι ο Τζενάρο Γκατούζο τους πήρε στην 25μελή αποστολή για το αυριανό ματς

Ο Ισπανός Σούσο και ο Αργεντίνος μέσος Λούκας Μπίλια, επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων λίγο πριν τον τελικό του Ιταλικού στο Ολύμπικο της Ρώμης κι ο Τζενάρο Γκατούζο τους πήρε στην 25μελή αποστολή για την Αιώνια Πόλη.

Η περίπτωση του Σούσο είναι σημαντική καθώς ο συγκεκριμένος παίκτης προορίζεται για την κορυφή του ρόμβου στη μεσαία γραμμή έτσι όπως το έχει στο μυαλό του ο Γκατούζο (με 4-3-2-1 αντί του 4-2-3-1) αναζητώντας τον ιδανικό για το «ελεύθερο» σουτ απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα των αντιπάλων!

Δίπλα στον Κέσι πιθανόν να βρεθεί ο 20χρονος Λοκατέλι ενώ μια θέση στην επίθεση διεκδικούν ο Κροάτης Κάλινιτς και ο φορμαρισμένος Κουτρόνε.

Η Μίλαν διεκδικεί το Coppa Italia για 6η φορά στην ιστορία της – όσο οξύμωρο ακούγεται για μια ομάδα που έχει πάρει επτά φορές το Τσάμπιονς Λιγκ – και για πρώτη φορά το τρόπαιο μετά από δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια στον θεσμό της πατρίδας της!

Οι 25 παίκτες της αποστολής των «ροσονέρι» :

Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, Αντόνιο Ντοναρούμα, Στοράρι, Αμπάτε, Αντονέλι, Μπονούτσι, Καλάμπρια, Γκόμες, Μουσάτσιο, Ροντρίγκες, Ρομανιόλι, Ζαπάτα, Μπίλια, Μποναβεντούρα, Τσαλχάνογλου, Κέσι, Λοκατέλι, Μάουρι, Μοντολίβο, Τοράσι, Μπορίνι, Κουτρόνε, Κάλινιτς, Αντρέ Σίλβα και Σούσο.

** Εικόνες από το ταξίδι της Μίλαν στη Ρώμη όπου θα διεκδικήσει το κύπελλο Ιταλίας :


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.