Σκεπτικός για το VAR ο Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι σκεπτικός ως προς τη χρήση του VAR καθώς θεωρεί πως διακόπτει τη ροή του θεάματος.
23/08/2018 • 03:31
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε
  • shares
Το VAR έχει αρχίσει και μπαίνει για τα καλά στο χώρο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου μεαποκορύφωμα το Μουντιάλ της Ρωσίας. Πλέον το Video Assistant Referee εισήλθε και στο Ισπανικό Πρωτάθλημα και ο Ερνέστο Βαλβέρδε εξέφρασε την άποψή του.

"Η αίσθησή μου είναι ότι το VAR και η τεχνολογία είναι εδώ για να μας βοηθήσουν, ιδιαίτερα για δικαιοσύνη εντός περιοχής. Αλλά δε γνωρίζουμε τί επιδράσεις μπορεί να έχει αυτό στο άθλημα. Δε θα ήθελα το VAR να διακόπτει τη ροή ενός αγώνα.

Το σπουδαίο με το ποδόσφαιρο είναι ότι είναι τόσο γρήγορο και οι διακοπές είναι ελάχιστες. Σίγουρα οι διαιτητές χρειάζονται βοήθεια αλλά αυτό δε θα έπρεπε να επιβαρύνει την ταχύτητα του αθλήματος.

Καταλαβαίνω ότι όλοι θέλουν να εξακριβώσουν τί συμβαίνει μες την περιοχή, αλλά στον τελικό του Μουντιάλ η Γαλλία σκόραρε από ένα φάουλ που δεν ήταν και αυτό έκρινε και το παιχνίδι. Άρα τί είναι πιο σημαντικό; Δεν ξέρω, απλώς περιμένω να δω πως θα λειτουργήσει όλο αυτό."
Γράψτε το σχόλιο σας...
26/03/2019 • 08:08

Ο ανταγωνισμός μπορεί να φέρει ανατροπές σε Βοσνία, Νορβηγία και Σκωτία

Το προβάδισμα της έδρας σε Βοσνίας και Νορβηγία δεν σημαίνει πως θα φέρει τόσο εύκολα το αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους. Καλές ιδέες παραγωγικότητας παίρνουμε απόψε από τα δύο ματς της Σκωτσέζικης Τσάμπιονσιπ