Σλούκας: Πρωτόγνωρο συναίσθημα

Ο Κώστας Σλούκας όχι απλώς οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη επί της Εφές, αλλά αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο ΣΕΦ.

Ο Κώστας Σλούκας όχι απλώς οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη επί της Εφές, αλλά αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο ΣΕΦ.

Με την ομάδα να έχει πλέον πλεονέκτημα απέναντι στους Τούρκους για την πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα, ο 22χρονος γκαρντ είχε διπλή χαρά και τόνισε ότι δεν έχει ξανανιώσει έτσι όπως αισθάνθηκε απόψε όταν ξεσήκωσε τους φιλάθλους στις κερκίδες. «Σίγουρα είναι κάτι το πρωτόγνωρο για μένα να παίζω και να ακούγεται το όνομά μου στο γήπεδο», είπε μιλώντας στη NOVA.

Τόσο απόψε, όσο και στο ματς στην Κωνσναντινούπολη την προηγούμενη αγωνιστική, ο Σλούκας διέπρεψε και όπως εξήγησε «έβαλα ένα μεγάλο τυχερό τρίποντο στην Τουρκία, αλλά αυτό που θέλω είναι σε κάθε παιχνίδι να παίζω καλά ώστε να βοηθάω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου».
Για να φτάσει μέχρι εδώ δούλεψε πολύ και έτσι επήλθε η βελτίωση. «Οι πρώτοι μήνες σίγουρα ήταν αρκετά δύσκολοι, αλλά με τη βοήθεια των προπονητών μου βελτιώθηκα, ειδικά στην άμυνα που υστερούσα και βρήκα τον εαυτό μου», επεσήμανε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.