Γαρθές: “Ήρθε τραυματίας ο Εμενίκε”

Ο Χεράρδο Γαρθές υπογράμμισε πως ο Εμάνουελ Εμενίκε είχε πάει στη Λας Πάλμας τραυματίας και πως δεν είχε ενημερώσει τους ιθύνοντες της ομάδας για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.
Θωμάς Ναλμπάντης
08/04/2018 • 17:28
Ο Εμενίκε με την φανέλα της Λας Πάλμας
  • shares
Ο Χεράρδο Γαρθές υπογράμμισε πως ο Εμάνουελ Εμενίκε είχε πάει στη Λας Πάλμας τραυματίας και πως δεν είχε ενημερώσει τους ιθύνοντες της ομάδας για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Ο γιατρός της ισπανικής ομάδας αναφέρθηκε στην κατάσταση του Νιγηριανού επιθετικού, ο οποίος αποκτήθηκε από τους νησιώτες με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Αρχικά, ο Γαρθές δήλωσε: “Ο Εμενίκε ήρθε τραυματίας και δεν μας είπε τίποτα! Υπέγραψε σαν να μην είχε τίποτα και η αλήθεια είναι ότι οι εξετάσεις του δεν έδειξαν κάτι και ήταν απόλυτα φυσιολογικές. Όμως, έπειτα από δύο ή τρεις ημέρες ένιωθε ενοχλήσεις”.

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής του ιατρικού τμήματος της ισπανικής ομάδας συμπλήρωσε: “Όταν αποκτάς έναν παίκτη θα πρέπει να εξετάζεις το ιστορικό του. Εμείς είμαστε μόνο γιατροί και δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσο καιρό έχει μείνει ένας παίκτης εκτός αγωνιστικής δράσης. Κάποιος θα πρέπει να τα βλέπει αυτά και όχι εμείς. Πάντως, από εμάς ο παίκτες εξετάστηκε λεπτομερώς”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/07/2019 • 07:03

Ρεβάνς με ρυθμό και γκολ σε Βαλέτα και Βελιγράδι (video)

Η πιο μεγάλη των προκριματικών έγινε στην Μολδαβία όπου η σχεδόν άγνωστη Σαμπουρτάλο νίκησε με 3-0. Τώρα η Σέριφ ψάχνει με τις εμπειρίες της ένα θαύμα! Η αποτελεσματικότητα θα φέρει την πρόκριση στο Βελιγράδι, τη Βαλέτα και τα νησιά Φερόε