Ο Λεονάρντο μένει, ο Κάλα φεύγει

Παίκτης της ΑΕΚ θα εξακολουθήσει να είναι ο Λεονάρντο, όπως προέκυψε από την συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον μάνατζέρ του. Να αποχωρήσει από την ΑΕΚ θέλει ο Χουάν Κάλα, όπως τόνισε στον πρόεδρο της Ένωσης.

Παίκτης της ΑΕΚ θα εξακολουθήσει να είναι ο Λεονάρντο, όπως προέκυψε από την συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον μάνατζέρ του. Η πλευρά του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού πήρε τις απαραίτητες εγγυήσεις από τον πρόεδρο της ΑΕΚ και συμφώνησε να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στα Σπάτα και είχε αίσιο τέλος, όπως είχε προαναγγείλει ο Σταύρος Αδαμίδης στο Novasports.gr.

Πλέον, η προσοχή όλων στην ΑΕΚ στρέφεται στις περιπτώσεις των Νίκου Καράμπελα και Χουάν Κάλα. Ο Ισπανός αμυντικός φάνηκε έτοιμος να αποχωρήσει από την Ένωση, βάση των όσων έλεγε στους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια της προπόνηση της Τρίτης. Στην συνέχεια, ο Κάλα είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Άρναρ Γκρέταρσον, ενώ στην συνέχεια ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, στον Σταύρο Αδαμίδη.

Ο Κάλα οδεύει προς την Σαραγόσα, όπου θα συνεργαστεί και πάλι τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έχει αποκτηθεί ως δανεικός από την Σεβίλλη, με την οποία η Σαραγόσα έχει ήδη έρθει σε επαφή για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν.

Στα αγωνιστικά, οι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν στις 11:00 στα Σπάτα. Ο Κάλα έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ ο Νίκος Εγγλέζου και ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης φυσιοθεραπεία. Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη για τις 10.00.

Τέλος, την Τετάρτη στις 13:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο Σταύρος Αδαμίδης, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στις 13.00 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.