«Ο Πογέτ θα οδηγησει την ΑΕΚ στη δόξα»

Στους προπονητές του μήνα συμπεριλαμβάνει το βρετανικό περιοδικοό Four Four Twο τον Γκουστάβο Πογέτ. Με τίτλο «Οι Ελληνες Θεοί χαμογελούν στον Πογέτ» αναφέρεται στα επιτεύγματα του Ουρουγουανού με την ΑΕΚ τον Φεβρουάριο.

Στους προπονητές του μήνα συμπεριλαμβάνει το βρετανικό περιοδικοό Four Four Twο τον Γκουστάβο Πογέτ. Με τίτλο «Οι Ελληνες Θεοί χαμογελούν στον Πογέτ» αναφέρεται στα επιτεύγματα του Ουρουγουανού με την ΑΕΚ τον Φεβρουάριο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο πρώην προπονητής της Μπράιτον και της Σάντερλαντ ανελαβε την ΑΕΚ τον Οκτώβριο, με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι. Αυτή η βραχυχρόνια συμφωνία αποκάλυψε τις αμφιβολίες του συλλόγου για το επίπεδο του Πογέτ, όμως δεν έπρεπε να ανησυχούν… Ο Ουρουγουανός οδήγησε την ομάδα στη δεύτερη θέση της ελληνικής Super League. Πρόσφατα οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη 1-0 επί του πρωταθλητή Ολυμπιακού, που ήταν κι η μοναδική ήττα του έως τώρα στο πρωτάθλημα. Φαίνεται πως απολαμβάνει να καταρρίπτει το αήττητο, αφού το είχε κάνει και στον Ζοζέ Μουρίνιο όταν ήταν στον πάγκο της Σάντερλαντ.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν έχουν γευτεί τον τίτλο του πρωταθλήματος εδώ και 22 χρόνια. Ομως, με τους Ελληνες Θεούς να χαμογελούν στον Πογέτ, υπάρχουν βάσιμες ελπίδες ότι αυτός θα είναι ο άνθρωπος που θα τους οδηγήσει στη δόξα τα επόμενα χρόνια. Ομως πρέπει να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Ενα νέο συμβόλαιο ίσως;»

Στους προπονητές του μήνα δεν συμπεριλαμβάνονται απαραιτήτως οι καλύτεροι, αλλά αυτοί που δημιούργησαν τη μεγαλύτερη «αίσθηση». Γι΄αυτό την πρώτη θέση καταλαμβάνει ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, επειδή τόλμησε να εκθρονίσει τον Φραντσέσκο Τότι από τη θέση του αυτοκράτορα της Ρόμα. Ο Πογέτ είναι δεύτερος ενώ τρίτος ένας παλιός γνώριμος του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ, ο Ζντένεκ Σκάζνι. Ο Τσέχος βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Σπάρτα Πράγας η οποία έχει 9/9 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και προκρίθηκε στους «16» του Europa League, όπου είναι αήττητη από το ξεκίνημα της σεζόν!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.