Καρμικό το love story Κορκολή- Linda

O Στέφανος Κορκολής θα ντυθεί για δεύτερη φορά γαμπρός , αυτή την φορά στο πλευρό της αγαπημένης του Linda.

O Στέφανος Κορκολής θα ντυθεί για δεύτερη φορά γαμπρός , αυτή την φορά στο πλευρό της αγαπημένης του Linda.
Θα έλεγε κανείς ότι όλα συνωμότησαν προκειμένου αυτοί οι δυο άνθρωποι να συναντηθούν στη ζωή. Η Linda είναι μια πολύ γνωστή τραγουδίστρια στην Ρωσία, από την οποία έχει εμπνευστεί ακόμα και η Madonna.

Σε ηλικία 25 χρόνων, η Linda έψαχνε νέες μουσικές για το νέο της cd και από την δισκογραφική της εταιρεία της πρότειναν να ακούσει τη μουσική του Στέφανου Κορκολή. Ο μουσικοσυνθέτης όταν άκουσε τη δουλειά της νεαρής τραγουδίστριας ενθουσιάστηκε και δέχτηκε με μεγάλη χαρά να συνεργαστούν. Ο κούριερ όμως έκανε λάθος και αντί να δώσει το κανονικό cd του Στέφανου της έδωσε ένα άλλο με heavy metal μουσική. Η Linda δεν θέλει να συναντήσει τον Κορκολή, αφού αυτό που άκουσε δεν την εξέφραζε.

Η εταιρεία την πείθει να γίνει το ραντεβού, αλλά αυτό δεν γίνεται ποτέ, αφού αρρώστησε η μητέρα του Στέφανου Κορκολή και στην συνέχεια η Linda έχασε την μητέρα της. Ένα όνειρο που είδε εκείνη και ο πατέρας της την φέρνουν στην Ελλάδα. «Μπορεί να ακούγεται τρελό, εξωπραγματικό, αλλά συνέβη. Αυτό το όνειρο με έφερε εδώ», αποκάλυψε η τραγουδίστρια στο down town. Η Linda ήρθε εδώ και συνάντησε μετά από αρκετά χρόνια τον Στέφανο Κορκολή. «Μόλις τον είδα ένιωσα ότι γνωριζόμαστε χρόνια. Ένιωσα κάτι παραπάνω από μια έντονη ενέργεια. Ήταν σαν μια σφαίρα να μου διαπερνούσε την καρδιά. Ένιωσα μαζί του τρομερή οικειότητα, ένα συναίσθημα που αναζητάς όταν νιώθεις ότι μια σχέση είναι καρμική».

Πηγή: gossip-tv.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.