Ελπίζει για Λονδίνο ο Άλντριτζ

Την επιθυμία του να βρίσκεται ανάμεσα στις κλήσεις των ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 εξέφρασε ο ΛαΜάρκους Άλντριτζ.

Την επιθυμία του να βρίσκεται ανάμεσα στις κλήσεις των ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 εξέφρασε ο ΛαΜάρκους Άλντριτζ. Ο 26χρονος Αμερικανός που πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς ελπίζει πως θα βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο για να εκπροσωπήσουν τις ΗΠΑ.

«Θα ήταν τιμή για εμένα να αγωνιστώ για τη χώρα μου αυτό το καλοκαίρι, εάν με προσκαλέσουν… Θα το έκανα μέσα από την καρδιά μου. Ελπίζω να μου έρθει η κλήση…», δήλωσε αρχικά ο ΛαΜάρκους Άλντριτζ και πρόσθεσε: «Θα ήθελα πολύ έστω και να βρίσκομαι στην προεπιλογή της αποστολής. Είναι το υπέρτατο αξίωμα να εκπροσωπείς τη χώρα σου και αν μου δινόταν η ευκαιρία και είχα αυτό το προνόμιο, θα ήταν συγκινητικό».

Να σημειωθεί πως ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ τη φετινή σεζόν με τη φανέλα των Μπλέιζερς έχει κατά μέσο όρο 22.6 πόντους, 8.1 ριμπάουντς και 3 ασίστ ανά αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.