Δημητρίου: «Βγάζω το καπέλο στους παίκτες μου»

Ο προπονητής του Εθνικού Αστέρα, Πέτρος Δημητρίου μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους ποδοσφαιριστές του, που απέσπασαν ισοπαλία από την ΑΕΛ στην Καισαριανή δίνοντας συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Ο προπονητής του Εθνικού Αστέρα, Πέτρος Δημητρίου μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους ποδοσφαιριστές του, που απέσπασαν ισοπαλία από την ΑΕΛ στην Καισαριανή δίνοντας συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

«Αυτοί οι παίκτες είναι πραγματικοί ήρωες και προσωπικά τους βγάζω το καπέλο. Μέχρι τώρα έχουν ξεπεράσει όλες τις αντιξοότητες και τα προβλήματα, οδηγούν την ομάδα από επιτυχία σε επιτυχία και παράλληλα αποδίδουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο.  Παραμένουμε ενωμένοι σαν μία γροθιά, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό και αυτή η ομάδα δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει και όπου φθάσει», ανέφερε ο Δημητρίου.

Και πρόσθεσε: «Ιδιαίτερα κόντρα στην ΑΕΛ, ομάδα με τεράστιο μπάτζετ και πολύ ενισχυμένη, δεν τους πτόησαν ούτε τα οικονομικά προβλήματα ούτε η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου αλλά ούτε και οι απουσίες. Παίξαμε χωρίς πολλούς βασικούς παίκτες και χωρίς ιδιαίτερες επιλογές στην επίθεση, εντούτοις με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και τη νίκη. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Υπερήφανος για τους παίκτες που συνεργάζομαι και όλοι μαζί παίρνουμε δύναμη και συνεχίζουμε. Αυτή η ομάδα αξίζει πάρα πολλά. Έχει τεράστιες δυνατότητες και πρέπει να την αγκαλιάσει και να τη στηρίξει ο κόσμος και να πάει μπροστά. Το γήπεδο είναι ο καλύτερος  καθρέφτης και αυτοί οι ποδοσφαιριστές κάθε φορά κάνουν κατάθεση ψυχής και ασφαλώς είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, να προσπαθούμε και όπου μας βγάλει».

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίσθηκαν κόντρα στην ΑΕΛ, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάσθηκαν κανονικά. Την Κυριακή ο Εθνικός Αστέρας, σε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, υποδέχεται στην Καισαριανή την Παναχαϊκή και φυσικά ο Δημητρίου θέλει να εμφανισθεί η ομάδα πανέτοιμη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.