Κρίσιμες ημέρες για το «ασπρόμαυρο» ρόστερ

Ο... NBAer Γκος, με διπλή πρόταση ανά χείρας (!), ο Κατσίβελης και ο Τζόουνς θα καθορίσουν τη σύνθεση του δυναμικού του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν

Δεν είναι αβάσιμο να πει κανείς ότι τις προσεχείς ημέρες θα διαμορφωθεί ως ένα σημαντικό βαθμό το ρόστερ του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2018-2019. Αυτό έχει να κάνει με τις αποφάσεις που θα λάβουν τρεις παίκτες, οι οποίοι ξεχώρισαν την περασμένη περίοδο και οι «ασπρόμαυροι» τους θέλουν στην ομάδα και την ερχόμενη, σχετικά με το αν παραμείνουν στο PAOK Sports Arena ή όχι. Ο λόγος, βεβαίως, για τους Φιλ Γκος, Δημήτρη Κατσίβελη και Λάκι Τζόουνς.
Καθένας αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση. Πρώτος και καλύτερος ο Γκος. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έμεινε απολύτως ευχαριστημένος από όσα προσέφερε, ο ΠΑΟΚ του έκανε πρόταση ανανέωσης συνεργασίας, όμως, στη μέση μπήκε το… NBA! Μάλιστα, ο Αμερικανός γκαρντ έχει δεχτεί δύο προτάσεις από ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο.
Η μία είναι από τους Τορόντο Ράπτορς. Τον θέλουν στο προπονητικό τους τιμ για το Summer League που ξεκινάει στις αρχές Ιουλίου. Η άλλη, η πιο σοβαρή, είναι από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Τον θέλουν ως μέλος του προπονητικού τιμ για τη διάρκεια της σεζόν. Δηλαδή, του ανοίγουν την πόρτα να αλλάξει πόστο στο χώρο του μπάσκετ και να πάψει να αγωνίζεται. Στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με τους οποίους είναι σε τακτική επικοινωνία, είπε ότι το σκέφτεται. Αν δεν δεχτεί την πρόταση των Ουίζαρντς, τότε προτεραιότητά του είναι να συνεχίσει στον «Δικέφαλο».
Ο Δημήτρης Κατσίβελης έχει συμβόλαιο για άλλο ένα έτος, το οποίο προβλέπει ότι μέχρι τις 30 Ιουνίου, αύριο δηλαδή, μπορεί να το σπάσει, αν έχει άλλη πρόταση στα χέρια του. Μέχρι και σήμερα (29/6) δεν έχει αναφέρει κάτι τέτοιο στους «ασπρόμαυρους», όμως, αύριο είναι η καταληκτική ημερομηνία και όλα γίνονται ως τότε.
Ο Λάκι Τζόουνς στην τελευταία επαφή με τους «ασπρόμαυρους» σήμερα, μετέφερε την επιθυμία του να συνεχίσει στην ομάδα. Δεν έχει λάβει, όμως, την τελική του απόφαση, κάτι που αναμένεται να γίνει τις ερχόμενες ημέρες. Μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, το ζήτημα αναμένεται να κλείσει θετικά ή αρνητικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.