«Έμβασμα» από τη Ρώμη

Είτε ο Κώστας Μανωλάς μείνει στη Ρόμα, είτε φύγει με μεταγραφή από τους «τζιαλορόσι», ο Ολυμπιακός θα βάλει μέχρι τον Σεπτέμβριο άλλα 7 εκατ. ευρώ στα ταμεία του χάρη στον πρώην παίκτη του.

Είτε ο Κώστας Μανωλάς μείνει στη Ρόμα, είτε φύγει με μεταγραφή από τους «τζιαλορόσι», ο Ολυμπιακός θα βάλει μέχρι τον Σεπτέμβριο άλλα 7 εκατ. ευρώ στα ταμεία του χάρη στον πρώην παίκτη του. Η ιστοσελίδα «Football Leaks» δημοσίευσε το συμβόλαιο που υπέγραψαν το καλοκαίρι του 2014 οι δύο πλευρές και το οποίο προβλέπει πολλαπλά οφέλη για τους «ερυθρόλευκους».

Αυτό που συμφέρει περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο τους Πειραιώτες είναι να φύγει ο διεθνής αμυντικός από τη Ρόμα με μεταγραφή μεγαλύτερη των 15 εκατ. ευρώ. 

Βάζοντας τα πράγματα σε μια σειρά, ο Ολυμπιακός το 2014 έβαλε στα ταμεία του 6,5 εκατ. ευρώ, ενώ τα σχετικά μπόνους που συμφωνήθηκαν προέβλεπαν 500.000 ευρώ για κάθε 20 συμμετοχές του παίκτη με τη Ρόμα.

Ο Μανωλάς έχει φτάσει στις 79 εμφανίσεις με τους Ιταλούς, οπότε έχει φέρει στον Ολυμπιακό άλλα 1,5 εκατ. ευρώ και στο επόμενο ματς που θα αγωνιστεί αυτά θα γίνουν 2 εκατ. ευρώ. Τώρα, αν βρίσκεται στο ρόστερ της Ρόμα μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, αυτόματα οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν άλλα 6,5 εκατ. ευρώ ως δεύτερο «πακέτο» και το συνολικό κέρδος απ’ τη μεταγραφή θα κλείσει στα 15 εκατ. ευρώ.

Αν, όμως, ο παίκτης πωληθεί με ποσό μεγαλύτερο των 15 εκατ. ευρώ, τότε το 50% του ποσού θα πάει στον Ολυμπιακό, ο οποίος δε θα είναι χαμένος και αν ο Μανωλάς φύγει με λιγότερα από 15 εκατ. ευρώ (κάτι που μοιάζει δύσκολο), καθώς θα πάρει και σε αυτή την περίπτωση 6,5 εκατ. ευρώ επιπλέον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.