Ξεκάθαρο μήνυμα “Τίγρη” σε “Λύμπε” και Ουζουνίδη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και να φέρει την ενότητα στην ΑΕΚ, εν όψει της συνέχεια της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και να φέρει την ενότητα στην ΑΕΚ, εν όψει της συνέχεια της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των μετεγγραφικών κινήσεων φαίνεται πως έχει φέρει τριγμούς στις τάξεις της Ένωσης. Παράλληλα, τονίζεται πως υπήρξε και διαφωνία μεταξύ του Μαρίνου Ουζουνίδη με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, σχετικά με το πώς θα πρέπει να κινηθούν οι «κιτρινόμαυροι» από εδώ και στο εξής.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης βλέποντας πως τα μετεγγραφικά ζητήματα δεν προχωρούν τον τελευταίο καιρό, ήρθε σε επαφή με τον Λυμπερόπουλο, στον οποίο εξέφρασε τη δυσφορία του για την υπόθεση του Εζεκιέλ Πόνσε. Επίσης, του ζήτησε να τρέξουν άμεσα οι εξελίξεις για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ από την πλευρά του τόνισε στον Μελισσανίδη, πως ο Αργεντινός επιθετικός ήταν επιλογή του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος επέμενε για να αποκτηθεί, παρά την καθυστέρηση που υπήρχε. 

Ο «Τίγρης» φέρεται να ζήτησε από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, αλλά και τον Λυμπερόπουλο να αφήσουν στην άκρη τους εγωισμούς και να συνεργαστούν επαγγελματικά, προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο και να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις στο μετεγγραφικό παζάρι.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.