Πέκοβιτς: «Αναπόφευκτα τα δικαστήρια»

Στις δικαστικές αίθουσες θα δοθεί η συνέχεια της κόντρας μεταξύ της Παρτιζάν και της FIBA, όπως ξεκαθάρισε ο Νίκολα Πέκοβιτς.

Στις δικαστικές αίθουσες θα δοθεί η συνέχεια της κόντρας μεταξύ της Παρτιζάν και της FIBA, όπως ξεκαθάρισε ο Νίκολα Πέκοβιτς. Ο πρόεδρος της ομάδας του Βελιγραδίου φάνηκε να επιμένει στην απόφασή του να αγωνιστεί η σερβική ομάδα στο Eurocup, παρά τις απειλές τις παγκόσμιας ομοσπονδίας. 

Χαρακτηριστικά, ο Πέκοβιτς τόνισε: «Στη συνάντηση που είχαμε αποφασίσαμε να αγωνιστούμε στο Eurocup. Στη συνέχεια ήρθε η απόφαση της FIBA και πλέον αν δεν αλλάξει η στάση της, νομίζω πως η προσφυγή στα δικαστήρια είναι αναπόφευκτη. Η Παρτιζάν δεν δέχεται την απόφαση της σερβικής ομοσπονδίας μπάσκετ. Η υπόθεση θα πρέπει να τελειώσει εκτός παρκέ και όχι εντός. Εμείς ως Παρτιζάν θέλουμε πάρα πολύ να αγωνιστούμε στην Ευρώπη τη νέα χρονιά, καθώς έτσι θα μπορέσουμε να προσελκύσουμε χορηγούς. Η συμμετοχή μας στο Eurocup αυξάνει τις πιθανότητες μας να φέρουμε καινούριους χορηγούς που θα ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.