O Φέντερερ μιλά για τον Τσιτσιπά!

Τα κατορθώματα του Στέφανου Τσιτσιπά δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Έλληνα τενίστα.

Τα κατορθώματα του Στέφανου Τσιτσιπά δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Έλληνα τενίστα. Ο Ελβετός παραχώρησε συνέντευξη μετά τον νικηφόρο αγώνα του επί του Πίτερ Γκόγιοβτιζκ στο όπεν του Σινσινάτι και συμπεριέλαβε τον Τσιτσιπά ανάμεσα στα ονόμα των πολλά υποσχόμενων τενιστών. 

Ανέφερε χαρακτηριστικά: 
«Ο Ναδάλ έκανε απίθανα πράγματα όταν ακόμη ήταν έφηβος και νομίζω πως είχε κερδίσει περισσότερα από 20 τουρνουά, πριν ακόμη γίνει 20 ετών. Θεωρώ πως μαζί με τον Μπιορν Μποργκ, ήταν οι κορυφαίοι τινέιτζερς όλων των εποχών, γιατί έπαιζαν από μικροί τένις υψηλού επιπέδου. Καλώς ή κακώς, η σημερινή νέα γενιά δεν μπορεί να φτάσει αυτά τα επιτεύγματα, ωστόσο είναι πολύ ευχάριστο να τους βλέπεις να αγωνίζονται και να παλεύουν κόντρα στους μεγαλύτερους. Κάποια στιγμή θα αποχωρήσουν οι παλαιότεροι και θα έρθουν για να πάρουν την θέση τους τενίστες όπως ο Ζβέρεφ, ο Τσιτσιπάς και ο Σαποβάλοφ, που φαίνεται ότι μπορούν να το κάνουν αυτό πιο γρήγορα από άλλους της γενιάς τους». 

Πηγή: ΑΠΕ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.