Ποδαρικό με το δεξί ο Άρης

Ποδαρικό με το δεξί στο πρωτάθλημα της Basket League για τον Άρη που κατάφερε και πέρασε νικηφόρα από το Λαύριο επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 70-73.

Ποδαρικό με το δεξί στο πρωτάθλημα της Basket League για τον Άρη που κατάφερε και πέρασε νικηφόρα από το Λαύριο επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 70-73. 

Έχοντας τρομερά παράπονα από την διαιτησία των Μάνου – Τσαρούχα – Σταματόπουλου, οι «κίτρινοι» βρήκαν λύσεις σε καίριες στιγμές της αναμέτρησης από τους Λάκι Τζόουνς και Γκάρι ΜακΓκι και έφυγαν με το ροζ φύλλο αγώνα που θα τους βοηθήσει κυρίως ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.  

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι βασίστηκαν στο μακρινό σουτ (4/5 τρίποντα) με πρωταγωνιστές τους Χαραλαμπόπουλο, Λούντζη και Λαμπ.
Το τέλος τους βρήκε προηγούμενους 24-21, 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, το Λαύριο προσπάθησε να μεταφέρει το παιχνίδι κάτω από την ρακέτα με τον Μιλόσεβιτς πρωταγωνιστή.
Η εκνευριστική αστοχία όμως των παικτών του Λαυρίου από την γραμμή των ελεύθερων βολών (4/9), επέτρεψε στον Άρη να παραμένει στο παιχνίδι 
έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον έμπειρο Δημήτρη Βεργίνη. Από το 12’ και μετά ακολούθησε ένα διάστημα πέντε αγωνιστικών λεπτών όπου ο Άρης έκανε 0-8 σερί (31-33), ενώ το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 35-36. 

Από τα αξιοσημείωτα της βραδιάς είναι το γεγονός ότι μέχρι τα μισά της δεύτερης περιόδου το Λαύριο είχε εκτελέσει 15 ελεύθερες βολές και ο Άρης καμία.

Το ντέρμπι συνεχίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Άρη να παίρνει μικρό προβάδισμα με τον Βεργίνη να δίνει λύσεις, τόσο οργανωτικά όσο και με τα εύστοχα μακρινά σουτ. Το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ ισόπαλο (51-51). 

Οι Γκάρι Μπελ και Λάκι Τζόουνς ήταν αυτοί που ανέλαβαν πρωτοβουλίες στο πρώτο πεντάλεπτο (56-63) της τελευταίας περιόδου, ενώ οι γηπεδούχοι επέλεξαν να ψάχνουν τον Μίλαν Μιλόσεβιτς που είχε απέναντι του τον Γκάρι ΜακΓκι. 

Ένα καλάθι του ΜακΓκι κι ένα εύστοχο σουτ τριών πόντων από τον Λάκι Τζόουνς έδωσαν στον Άρη αέρα τεσσάρων πόντων (66-70) 44’’ πριν το τέλος. 

Λαύριο: (Σερέλης): Χαραλαμπόπουλος 13 (1), Λούντζης 9 (2), Μιλόσεβιτς 17 (1), Κακλαμανάκης 3, Μέλσον, Μαστρογιαννόπουλος, Περάκης, Νίξον 3, Κουζέλογλου, Λαμπ 17 (2), Οντιάσε 8.

Άρης: (Αγγέλου): Φλιώνης 2, Μποχωρίδης 10 (1), ΜακΓκί 8 (11ρ.), Μπελ 8 (1), Χάρις 5 (1), Σλαφτσάκης, Βεργίνης 12 (2), Τζόουνς 15 (2), Νταλό 3 (1), Κάιζερ 8, Αγγέλου 2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.