Λουτσέσκου: “Ενα πέναλτι, τα λάθη και οι ευκαιρίες έφεραν το αποτέλεσμα” (video)

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα του Δικέφαλου με τον Ατρόμητο-Τι είπε για το παιχνίδι, τις ευκαιρίες, τη διαιτησία και τους αγώνες που έχει η ομάδα στη συνέχεια

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του εκτός έδρας παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, στάθηκε στις ευκαιρίες που έχασε ο Δικέφαλος και έκανε παράπονα για τη διαιτησία. 
Στην αρχή των δηλώσεών του, είπε: «Χάσαμε πολύ σημαντικές ευκαιρίες στο παιχνίδι. Χάσαμε ευκαιρίες και στο 0-1 και στο 1-1 κι αυτό μας στοίχισε. Χωρίς να κάνω μεγάλη ανάλυση, δεν μας έδωσαν ένα πέναλτι. Τα λάθη και οι ευκαιρίες έφεραν αυτό το αποτέλεσμα στον αγώνα».
Για το ότι στο β’ μέρος ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο, είπε: “Ο Ατρόμητος μπήκε πιο επιθετικά από εμάς επειδή ήταν πίσω στο σκορ και ήταν φυσιολογικό αυτό. Αλλά και εμείς χάσαμε ευκαιρίες για να σημειώσουμε το δεύτερο γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να κερδίσεις. Αν σκοράρεις, κερδίζεις». 
Για το ότι σε ένα ντέρμπι κορυφής δεν ορίστηκε ξένος διαιτητής, είπε: «Έχω τιμωρηθεί για πράγματα τα οποία έχω πει. Στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά είχαμε δυο κρίσιμα λάθη. Στο πέναλτι πάνω στον Ελ Καντουρί και νωρίτερα στο λανθασμένο οφσάιντ με πρωταγωνιστή και πάλι τον Ομάρ. Είναι σημαντικά και τα δυο αλλά οφείλουμε και εμείς να κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ. Όλα αυτά είναι μέσα στη ζωή». 
Για το νικηφόρο σερί του ΠΑΟΚ που σταμάτησε, είπε: «Όταν χάνεις τόσες πολλές ευκαιρίες δεν μπορείς να πεις ότι δεν είσαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας. Υπάρχουν στιγμές που ελέγχεις τον αγώνα κάποιες άλλες που ο αντίπαλος σε αναγκάζει να γυρίσεις πίσω. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ άξιζε να φύγει νικητής από το γήπεδο. Με μια καθαρή και δίκαιη νίκη. Αλλά είναι ξεκάθαρο πως οι δυο φάσεις του Ελ Καντουρί έπαιξαν ρόλο. Τελικώς ήρθε αυτή η ισοπαλία αλλά μην ξεχνάτε ότι φεύγουμε αήττητοι από την έδρα του δεύτερου της βαθμολογίας. Ο Ατρόμητος έχει δυνατή νοοτροπία, δεν τα παρατά ποτέ».
Για το ότι και τα τρία γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα, τα δέχτηκε με διαγώνια σουτ μέσα από την περιοχή, είπε: “Μπορεί η εκτέλεση να είναι η ίδια, αλλά είναι αποτέλεσμα διαφορετικών ενεργειών και τα τρία αυτά γκολ που έχουμε δεχθεί. Είχαμε συνοχή αλλά δεν λειτουργήσαμε τέλεια. Αλλά και ο αντίπαλος έχει ποιοτικούς παίκτες».
Για τη συνέχεια στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, είπε: «Δεν συμφωνώ πως έχουμε βατό πρόγραμμα. Συνεχίζουμε με ένα δύσκολο πρόγραμμα με τρία ματς την εβδομάδα, δεν έχουμε χρόνο. Κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο, μπορείς να συναντήσεις προβλήματα. Θα πρέπει να αντιδράσουμε σωστά να μην χαλαρώσουμε και να είμαστε εξίσου δυνατοί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.