Ίσως βρέθηκε ο Geppetto για το live-action Pinocchio

Θα είναι τέλειος.Ο Tom Hanks βρίσκεται στο αρχικό στάδιο συζητήσεων για να ενσαρκώσει τον Geppetto...

Θα είναι τέλειος.

Ο Tom Hanks βρίσκεται στο αρχικό στάδιο συζητήσεων για να ενσαρκώσει τον Geppetto στην επερχόμενη live-action κινηματογραφική μεταφορά του “Pinocchio”, σύμφωνα με το Variety.

Ο σκηνοθέτης του Paddington, ο Paul King, θα σκηνοθετήσει την ταινία, ενώ οι Andrew Miano και Chris Weitz θα είναι οι παραγωγοί. Οι King και Weitz μαζί με τον Simon Farnaby έχουν συνεργαστεί στη συγγραφή του σεναρίου.

O Hanks είναι γνωστός μέσα από πολλές ταινίες. Για τους ρόλους τους στα “Philadelphia” και “Forrest Gump” κέρδισε το Όσκαρ Α’ Αντρικού Ρόλου. Πρόσφατες δουλειές του είναι τα “The Post”, “Inferno”, “Sully” και “Bridge of Spies”. Ενώ αναμένουμε να τον δούμε στα “Greyhound” του Aaron Schneider και “You Are My Friend” ως Fred Rogers. Τέλος, θα ακούσουμε την φωνή του στο “Toy Story 4” ως Sheriff Woody.

 
Ο Τom Hanks και η Meryl Streep στην ταινία “The Post”

Το “Pinocchio” δεν θα είναι η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney που θα ζωντανέψει στις οθόνες μας. Τα “Beauty and the Beast” (2017) και “The Jungle Book” (2016) τα πήγαν πολύ καλά στο παγκόσμιο box office $1,2 δισ. και $966,5 εκ. αντίστοιχα.

Η Disney σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τρεις live-action κινηματογραφικές μεταφορές μέσα στο 2019, το “Dumbo” στις 28 Μαρτίου, το “Aladdin” στις 23 Μαΐου και το “The Lion King” στις 18 Ιουλίου.

Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις ταινίες κινουμένων σχεδίων τηςDisney, οι οποίες θα αποκτήσουν live-action μεταφορά, μεταξύ άλλων οι “Mulan”, “The Litte Mermaid” και “Lilo and Stitch”.

Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.