Στα… σίγουρα

Επιστροφή στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα – και – για τον ΠΑΟΚ, που σήμερα το απόγευμα δοκιμάζεται στη Λαμία κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Επιστροφή στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα – και – για τον ΠΑΟΚ, που σήμερα το απόγευμα δοκιμάζεται στη Λαμία κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Το θετικό για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, στοιχείο που του δίνει την ευχέρεια της απόλυτης επιλογής προκειμένου να καταστρώσει τα πλάνα του. Σιαμπάνης, Γλύκος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Χατσερίντι και Καρέλης έμειναν εκός κατόπιν σχετικής επιλογής της τεχνικής ηγεσίας. Μετά και το «στραβοπάτημα» του Ατρομήτου, φαντάζει ως μια ευκαιρία ν’ αυξήσει τη διαφορά της κορυφής από τη δεύτερη θέση, αποστολή που μόνον εύκολη δε θα είναι κόντρα στη βελτιωμένη Λαμία από τη μέρα που τις τύχες της ανέλαβε ο Μάκης Χάβος. 

Όπως όλα δείχνουν, λίγα έως ελάχιστα είναι τα ερωτηματικά που έχει ο Ρουμάνος τεχνικός, μέσα κι από τις δοκιμές που πραγματοποίησε. Στο 4-2-3-1, στην άμυνα δεν αλλάζει κάτι σε σχέση μ’ αυτά που παρουσίασε και στον αγώνα με την Ξάνθη. Δηλαδή, Πασχαλάκης στην εστία με τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια μπροστά του. Ο ξεκούραστος Κάνιας, που δεν αγωνίστηκε στο Λονδίνο, αναμένεται να είναι ο παρτενέρ του Μαουρίσιο. Μπροστά τους στον άξονα επιστρέφει ο Πέλκας, με τον Λημνιό δεξιά του και τον «φρέσκο» Μπίσεσβαρ αριστερά του, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Πρίγιοβιτς. Οι οριστικές απαντήσεις αναμένονται – περίπου – μια ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με την ανακοίνωση των επίσημων αρχικών σχημάτων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.